Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 14 υδρονομέων στο Δήμο Έδεσσας


O Δήμος Έδεσσας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) υδρονομέων άρδευσης πλήρους απασχόλησης , για την αρδευτική περίοδο 2020 και για τις θέσεις που δεν κατατέθηκαν αιτήσεις υποψήφιων ή υπερέβαιναν το 60ο  έτος της ηλικίας τους ανά Δημοτική Ενότητα , ως εξής:
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ
Για να εκλεγεί κάποιος υδρονομέας πρέπει:
α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια.
β. Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να μη υπερβαίνει το 60ο
 ή το 65ο  έτος αυτής κατόπιν ειδικά αιτιολογημένης απόφασης.
γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή.
 Δεν μπορούν να εκλεγούν υδρονομείς:
 Όσοι έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι ή να τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση ή να
μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο Δήμο Έδεσσας (Γραφείο 16) για τη Δημοτική Ενότητα Έδεσσας και στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Άρνισσας για την
Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία μας).
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι ή να τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) η οποία χορηγείται από την υπηρεσία μας.
4. Πιστοποιητικό οικ. κατ/σης ή πιστοποιητικό γέννησης για τους άγαμους.
5. Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) , (όχι χειρόγραφο).
6. Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ. ) , (όχι χειρόγραφο).
7. Αριθμό Μητρώου Ι.Κ.Α. (για όσους έχουν , όχι χειρόγραφο ).
8. Φωτοαντίγραφο 1ης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού.
9. Βεβαίωση σπουδών για τέκνα έως 24 ετών εφόσον υπάρχουν και σπουδάζουν.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
 Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 και ώρα 14:00 μ.μ. , στο Γραφείο 16 του Δήμου  Έδεσσας ( οδός Πλατεία Αιγών 1 - Έδεσσα Τ. Κ . 58200 ) για τις Κοινότητες του πρώην Δήμου Έδεσσας και στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Άρνισσας , για τις Κοινότητες του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας.

ΕΚΛΟΓΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
 Οι Υδρονομείς Άρδευσης θα εκλεγούν από το αρμόδιο συλλογικό όργανο, αμέσως μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
 Ο Δήμος Έδεσσας προσλαμβάνει τους υδρονομείς άρδευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας ορίζεται από την υπογραφή της έως την λήξη της αρδευτικής περιόδου. Σε περίπτωση μεταβολής της διάρκειας της αρδευτικής περιόδου, μεταβάλλεται αντίστοιχα και η χρονική διάρκεια των συμβάσεων των υδρονομέων. Οι επί μέρους όροι εργασίας θα καθορισθούν με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης εργασίας.
Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους που θα εκλεγούν από το αρμόδιο συλλογικό όργανο και απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι τη λήξη της αρδευτικής περιόδου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Οι 14 θα διορίσουν ΜΕΤΑ την έγκριση της αποκεντρωμενης, μετα την έγκριση απο το δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή καλό Ιούλιο και το τραγικό είναι οτι ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης δήλωνε 1 μαιου ξεκινα η αρδευτικη περίοδος. Τραγικές καταστάσεις, γελοίες. Φανταστείτε να μην τους ενδιέφερε ο αγρότης, τελη Αυγούστου θα τους προσλαμβάναν. Και μια ερώτηση, μεχρι τωρα πως ποτιζουν, ποιος πληρώνει, ποιος ελέγχει;ρητορικές ερώτησεις, δεν αναμένονται απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.