Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Διονύση Σταμενίτη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις


«Οι φετινοί υποψήφιοι έδωσαν ήδη μια μάχη και την κέρδισαν» 

Σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που ξεκινούν αύριο τις πανελλαδικές εξετάσεις, εύχομαι ολόψυχα να αποδοθούν οι καρποί των κόπων και των προσπαθειών τους. 
Στην πρώτη τους μάχη για το πέρασμα από τη μαθητική ζωή στον ακαδημαϊκό κόσμο, να είναι εφοδιασμένοι με κουράγιο και ψυχραιμία. 
Με συγκέντρωση η καθεμία και ο καθένας στο δικό του στόχο να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν!
Οι φετινοί υποψήφιοι ήδη απέδειξαν ότι οι δυσκολίες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊου και η προσαρμογή σε νέες συνθήκες δεν ήταν αρκετές για τους εμποδίσουν να συνεχίσουν να παλεύουν και να φθάσουν στο δικό τους προορισμό. Αυτήν την εμπειρία να την κρατήσουν οδηγό και για τις επόμενες μάχες που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους. 
Είμαστε όλοι περήφανοι για όσα ήδη έχουν καταφέρει αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά! 
Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που κάθε χρόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και στους γονείς που στέκονται συνοδοιπόροι στα όνειρα και στις φιλοδοξίες των παιδιών τους.
Σε όλα τα παιδιά που έχουν δουλέψει σκληρά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία! 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σωστός ο βουλευτής απλά ξέχασε να πει στα παιδιά να έχουν στόχο να γίνουν βουλευτές η μετανάστες αλλιώς δεν πρόκειται να επιβιώσουν εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.