Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός σε τροχαίο στις Σέρρες 22χρονος φοιτητής από τη Σκύδρα (βίντεο)


Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο μοτοσικλετιστή  σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, στον οδικό άξονα που συνδέει την Μεσορράχη με την Αμφίπολη, στις Σέρρες.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε o 22χρονος φοιτητής, γιος αστυνομικού από το Λιποχώρι Σκύδρας, ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο νεαρός αναβάτης. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο που μετέφερε τον 22χρονο στο Νοσοκομείο των Σερρών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Σερρών.
 
Βίντεο: Τηλεόραση Επιλογές
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. γιατι θεε μου τοσο νεα παιδιά στην άσφαλτο??ποιος ειναι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχει σημασία ποιός είναι ,αυριο μπορεί να είναι το δικό σου ή το δικό μου .θέλει προσοχή .κουράγιο στους γονεις του ,τι άλλο να πείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι άκυρη απάντηση!!!ο άνθρωπος ρώτησε αν γνωρίζει κάποιος πιο παληκαρι είναι!τι θα πει αύριο μπορεί να είναι δικό σου παιδι λες και είπε κάτι άσχημο!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.