Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2η ποδηλατάδα στα Γιαννιτσά


Η 2η Ποδηλατάδα  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου ώρα 7.30μμ, με την συμμετοχή των  Φίλων Ποδηλασίας Γιαννιτσών, της Oμάδας Mαραθωνίου Γιαννιτσών, του Ναυτικού Ομίλου ΄΄Ο Λουδίας΄΄, της ομάδας μπάσκετ  Α.Ο.Κ. Ίκαροι Γιαννιτσών, του Φυσιολατρικού- Ορειβατικού Ομίλου Γιαννιτσών Φ.Ο.Ο.Γ.,  της ομάδας στίβου του ΓΑΣ Μεγάλου Αλέξανδρου, του τμήματος βόλει του ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών και την υποστήριξη του τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών. 
Η διαδρομή που θα διανυθεί θα είναι :
Πεζόδρομος(πλατεία ΕΠΟΝ) -  Βενιζέλου – Ρήγα Πασχαλούδη- Αγία Παρασκευή- Ειρήνης- Κωνσταντινουπόλεως –Εθν. Αντίστασης – Δημαρχείο( στάση για νερό κ φωτογράφηση στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου)-Χατζηδημητρίου - πλατεία Γκόνου Γιώτα – 20ης Οκτωβρίου- Κωνσταντινίδη -Δ.κ Μ.Παπαδοπούλου – Αγ. Γεωργίου( στάση για νερό κ φωτογράφηση στο Ρολοϊ) – Στράντζης έως τέρμα– Βενιζέλου –Πεζόδρομος ( πλατεία ΕΠΟΝ).
Επισημαίνουμε πως τα μικρότερα παιδιά συμμετέχουν απαραίτητα με συνοδεία κηδεμόνα.                                             
Παρακαλούμε τα ποδήλατα να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση (φρένα -λάστιχα) και να υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός.
Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καλό θα ήταν να έδιναν το καλό παράδειγμα για τους κανόνες οδήγησης γιατί δεν φορούσε σχεδόν κανείς κράνος και τα λοιπά ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...καλα θα ηταν και εσυ ο σοφος ανωνυμος.....που δεν κανεις τπτ αλλο απο το να σχολιαζεις να αφηνεις καποια θεματα σ αυτους που ασχολουνται και συμμετεχουν.......οταν θα ξοδεψεις λιγο απο τον χρονο σου συμμετεχοντας κ ακουσεις τις προτασεις και τον τροπο χειρισμου καποιων διαδικασιων τοτε σιγουρα θα καταλαβεις!!!!.....η τζαμπα μαγκια σε χαρακτηριζει αιωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τζάμπα μαγκιά χαρακτηρίζει εσάς όλους που ασχολείστε δήθεν με τον αθλητισμό και τα οικονοματε από τους συλλόγους μαύρα χωρίς απόδειξη και με της εγκαταστάσεις του Δήμου χωρίς να πληρώνετε κάτι έστω για την συντήρηση τους αλλά έχετε το θράσος να απαιτείτε από τον Δήμο Πολλά!!! Αυτά για εσάς που ασχολείστε με αυτα! Αυτό είναι η τζάμπα μαγκιά χωρίς κεφάλαιο βγάζετε χρήματα.

      Διαγραφή
    2. Πολλα απωθημενα.Αν νοιωθεις καλυτερα συνεχισε.

      Διαγραφή
  3. ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ! ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ , ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΣΟΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ! ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑΜΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.