Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαφές Λάκη Βασιλειάδη για τα Σχολικά Κυλικεία: 534€ για τον Μάιο, εξετάζεται η ενίσχυση για τον Ιούνιο


Σε συνέχεια σχετικής Αναφοράς που είχε καταθέσει στη Βουλή, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη αλλά και με το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Αθανάσιο Πετραλιά, αναφορικά με το ζήτημα της έκτακτης ενίσχυσης των σχολικών κυλικείων.

Κατ’ εξαίρεση συνεχίζεται η έκτακτη ενίσχυση των 534€ για τον μήνα Μάιο ενώ εξετάζεται -και η βούληση της Κυβέρνησης είναι προς αυτή την κατεύθυνση- η καταβολή στο επόμενο διάστημα αντίστοιχου ποσού και για το μήνα Ιούνιο.

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής μετέφερε στα στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων πως είναι αναγκαία η καταβολή και για το μήνα Ιούνιο, ενώ παράλληλα, πρέπει υπάρξουν φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις των ανθρώπων αυτών, διότι οι περισσότεροι δεν έχουν κάποια άλλη πηγή εσόδων και με Κυβερνητική απόφαση παραμένουν κλειστοί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Για την κτηνοτροφία τι ακριβώς έχετε κάνει κύριε βουλευτα εκτός το σανό που μοιράζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοροϊδεύατε τον Γιάννη Σηφάκη ,ότι δήθεν αντέγραφε την Τζάκρη και κάνατε μεγάλο κάζο με τα φαρμακερα σας σχόλια για τον Γιάννη τον οποίο πολλές φορές τον στοχοποιήσατε άδικα . Τώρα που οι δικοί σας αντιγράφουν κάντε πως δεν βλέπετε, είστε υποκριτές και δεν λέτε τίποτα , πρίν 10 μέρες έβγαλε ο Καρασμάνης Δ.Τ για τα σχολικά κυλικεία και ο βασιλειαδης τωρα αντιγραφεί ακριβώς τα ίδια, για να μην νομίζετε ότι οι βουλευτές σας είναι οι άγιοι!! Και γιά τον λόγο του αληθές. Δείτε το λίνκς της καρατζόβας. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις!!
    karatzova.com: Νέα παρέμβαση Καρασμάνη για τους ενοικιαστές σχολικών κυλικείων και διευκρινήσεις για τους δασεργάτες
    https://www.karatzova.com/2020/05/blog-post_154.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι πως ο Βασιλειάδης μας ενημερώνει τι τελικά θα πάρουμε και δεν λέει πρέπει να πάρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.