Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Ν .Πέλλας "Ο Άγιος Στυλιανός"


Το Δ.Σ. του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Ν .Πέλλας < Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ > με έδρα την ΕΔΕΣΣΑ καλεί τα μέλη του στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση και στην διεξαγωγή εκλογών .Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 21 / 6/2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ( ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΚΑ)

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα επαναληφθούν στις 28//6/2020

Ημέρα Κυριακή την ίδια ώρα στην ίδια αίθουσα .

Οι αιτήσεις για υποψηφιότητες των μελών για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για το ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και για την εφορευτική επιτροπή θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι στις 17/6// 2020 και ημέρα Τετάρτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ τους υποψήφιους και τα μέλη μας ότι για να έχουν δικαίωμα ψήφου βάση του καταστατικού θα πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους το βιβλιάριο ( ΠΑΣΟ ) ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ . Ο ΠΟΙΟ μέλος δεν έχει προσκομίσει το εν λόγω βιβλιάριο δεν έχει δικαίωμα υποψηφιότητας και δικαίωμα ψήφου .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου 2381022849 .

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.