Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντήρηση και αποκατάσταση οδοστρώματος επαρχιακής οδού «Αριδαία-Σωσάνδρα-Πρόμαχοι» από την ΠΕ Πέλλας



Αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής: Η συνεχής βελτίωση της βατότητας και ασφάλειας του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας, είναι στις σημαντικές προτεραιότητές μας

Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας, υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα  Πέλλας. 
Πρόκειται για τη συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και την ασφαλτόστρωση καταστραμμένων τμημάτων της επαρχιακής οδού Αριδαία-Σωσάνδρα-Πρόμαχοι. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής επιθεώρησε σήμερα την εκτέλεση των εργασιών του έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.   

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, σε δήλωσή του αναφέρει: «Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα είχε αρκετά προβλήματα. Οι επεμβάσεις είναι σε πολλά διαφορετικά σημεία. Πραγματοποιήθηκαν ήδη εργασίες, στο τμήμα Σωσάνδρα-Πρόμαχοι ως την είσοδο του οικισμού καθώς και στην γέφυρα των Προμάχων, εντός του οικισμού της Σωσάνδρας και σε μεγάλα τμήματα πριν την Σωσάνδρα, με τη χρήση αντιολισθηρών υλικών. 
Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια κατά την  κυκλοφορία, όπως και η άνεση των διερχόμενων οχημάτων και των επισκεπτών. Ο ορεινός όγκος της Αλμωπίας, με τους Προμάχους και τις άλλες Τοπικές Κοινότητες αποτελούν μία περιοχή με σημαντική δραστηριότητα όλον τον χρόνο, αγροτική και δασική, αλλά και μία περιοχή με πολύ σημαντικά φυσικά οικοσυστήματα και αξιοθέατα, τα οποία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών. 
Η Μονή του Αγίου Ιλαρίωνα δέχεται χιλιάδες  επισκέπτες τον χρόνο. 
Οι συντηρήσεις και η βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών των δρόμων είναι σημαντικές και για λόγους πολιτικής προστασίας. 
Βεβαίως, η μεγάλη έκταση της Πέλλας και η στενότητα των οικονομικών πόρων δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε παρεμβάσεις ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν ανάγκες, αλλά με τη συνδρομή των Δήμων κι άλλων συναρμόδιων φορέων, τις καταγράφουμε και τις εντάσσουμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα με υψηλή προτεραιότητα». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Δάνη εσύ τρέχεις στα έργα αλλά τους επιβλέποντες και τους προϊστάμενους των υπηρεσιών δεν τους βλέπουμε να ελέγχουν ουσιαστικά τους εργολάβους αφού δεν εμφανίζονται επι τόπου στα έργα. Μήπως πρέπει να το δείς τί παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους αφήνει. Ζέστη έχει.

      Διαγραφή
    2. Λεζάντας είσαι φτάνει . Το τίποτα το παρουσιάζεις σαν έργο.

      Διαγραφή
    3. Πες εσυ γιατί δεν πάνε να μάθουμε ολοι

      Διαγραφή
  2. ΔΑΝΗ ΟΛΟ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω είμαι σίγουρος ότι κι αυτό το έργο είναι του κ. Μπινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μοναδική υπηρεσία που κάνει πραγματική επίβλεψη στα έργα. Μπράβο Δάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι σαν την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.