Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Καστερίδης: Ο Δήμος μας θέλει έργα, όχι απλά συσκέψεις ενημέρωσης


Παρά την σοβαρότητα των θεμάτων που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, την οποία αναμένουμε 10 χρόνια τώρα, ο κ. Στάμκος δεν υιοθέτησε την πρόταση της παράταξης μας ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για ευρεία σύσκεψη βουλευτών, φορέων και αυτοδιοικητικών και μας προσκάλεσε σε ολιγομελή σύσκεψη με περιορισμένα θέματα από όσα στην πραγματικότητα θα πρέπει να απασχολούν την Δημοτική Αρχή. 
Την Τετάρτη 10 Ιουνίου λοιπόν, έγινε προφορική πρόσκληση από τον Πρόεδρο του ΔΣ του δήμου Πέλλας με μοναδικά θέματα συζήτησης,  την πορεία εξέλιξης στο έργο του Φυσικού αερίου (μετά τις πρόσφατες αρνητικές αποφάσεις), την τοποθέτηση καμερών στα σχολεία και την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος  μετά το lockdown λόγω κορονοϊού. 
Αν και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η παράταξή μας είχε ζητήσει επανειλημμένα να τεθούν προς συζήτηση τα παρακάτω θέματα που είναι στάσιμα εδώ και χρόνια στον δήμο Πέλλας, όπως:
Προαστιακός Σιδηρόδρομος 
Σύνδεση οδικού άξονα Παραλίμνης – Μελισσίου 
Ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών
Σύνδεση με Εγνατία Οδό και έξοδο στα βόρεια σύνορα μας 
Ανάδειξη Ανακτόρων του Μ. Αλεξάνδρου 
με την παρουσία βέβαια των βουλευτών του νομού, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, αλλά και κάθε θεσμικού φορέα που έχει άμεσο ενδιαφέρον για κάθε θέμα. Δυστυχώς γι ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Πέλλας λειτούργησε απαξιωτικά σε κάθε πρόταση και μας είπε ότι δεν μπορούν να συζητηθούν, δεν το αιτηθήκαμε ποτέ κι αν θέλουμε ενημέρωση για τα υπόλοιπα μπορούμε να είμαστε στην σύσκεψη. 
Τα αποτελέσματα λοιπόν της «μυστικής» σχεδόν σύσκεψης μεταξύ δημοτικών αρχηγών ήταν απλά καθησυχαστικά ως προς το θέμα του Φυσικού Αερίου για το οποίο 
μας διαβεβαίωσε ότι όλα θα γίνουν κανονικά και στον χρόνο τους. 
Η παράταξη ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κατάθεσε γραπτή πρόταση με την αντίθεσή μας στην τοποθέτηση καμερών στα σχολεία, η οποία δεν έγινε δεκτή, ενώ ζητήσαμε να γίνει σύσκεψη για ένα τόσο σοβαρό θέμα, με την παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών. 
Στο τελευταίο θέμα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των καταστηματαρχών, η πρόταση μας ήταν ξεκάθαρη. Συμφωνώντας με τα αγωνιώδη αιτήματα των ανθρώπων της εστίασης  προτείναμε α) να δοθούν άδειες κατάληψης πεζοδρομίων σε όλους και σε παράπλευρους κοινόχρηστους χώρους και να μπουν στην ρύθμιση αποπληρωμής και β) να υπάρξει απαλλαγή από την εισφορά τελών κατάληψης πεζοδρομίων και δημοτικών τελών για όλο το 2020. 
Ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ εξακολουθούμε να διεκδικούμε με προτάσεις το καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και ζητούμε άμεσα ευρεία σύσκεψη με βουλευτές, αυτοδιοικητικούς, θεσμικούς φορείς και ενεργούς πολίτες για τα σοβαρά χρόνια προβλήματα του δήμου που ζητούν επιτέλους τη λύση τους. 

Από το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης
 "Πέλλα - Δήμος για όλους"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΑΣ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Στάθη ασχοληθείτε με τον αθλητισμό σας και αφήστε το τη θέλει ο δήμος μας, καλό θα είναι να φύγετε από το τιμόνι να το πιάσει κάποιος που να μπορεί να μας τραβήξει κοντά του, γιατί είστε πολύ μακριά από τον πολίτη και επικοινωνίακα και προσωπικά αντιπαθεστατος, δεν έχετε κάνει ούτε μια παρουσία στην πόλη μας ούτε σαν πελάτης ούτε σαν δημότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΓΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ [ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ] ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ [ΜΑΣ] ΔΟΥΛΕΥΕΙ

      Διαγραφή
    2. ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον 5:36. Ο άνθρωπος μπορεί να γνωρίζει αλλά η θητεία του στο Δήμο Γιαννιτσών τα χρόνια των παχιών αγελάδων, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και ο νυν δήμαρχος και ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθέστατοι ούτε και προσίτοι θα έλεγε κάποιος που θα τους έβλεπε πρώτη φορά. Όσο αναφορά την ανικάνοτητα της τωρινής δημοτικής αρχής αυτό φαίνεται ότι πάμε για άλλη μια 4ετία με 0 έργα. 2 φορές κύριε Στάθη προσπαθείσατε, άφηστε κάποιον άλλο από την παράταξη να βγει μπροστα, μήπως και υπάρξει πραγματική αλλαγή και δούμε ανάπτυξη.

      Διαγραφή
  3. ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kaster o monos aksiologos gia ton dhmo mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει σας καταλάβαμε οι φίλοι του Στάθη πόσοι είστε 2,3 φτάνει μην γράφετε άλλο μην κουράζεστε δεν τον θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑΜΚΟ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην αγχώνεστε ρε σχολιαστές της δεκάρας, άμα θελεται αν όχι ξανά γρηγορη. Το 2027 πάλι γρηγορη, μέχρι να κάνει το πρώτο του έργο, καλά δεν είναι 21 χρόνια δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.