Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γλυκές... "Άγριες Μέλισσες" από ζαχαροπλάστη στη Ν Πέλλα (φωτο)



Όταν ο ζαχαροπλάστης έχει έμπνευση εν μέσω καραντίνας 

Ο Απόστολος Τσομπανάκης ζαχαροπλάστης από τη Ν Πέλλα, δημιούργησε καταπληκτικές ζαχαρόπαστες, έργα τέχνης, με φιγούρες από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες». Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος δείχνει τη δημιουργική του φαντασία και τις ιδιαίτερες  χειρωνακτικές δεξιότητες που έχει, αφού στην 9η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA 2020, που διοργανώθηκε από τη ΔΕΘ - HELEXPO κέρδισε το 1ο βραβείο με τρισδιάστατη τούρτα (φωτο) που κατασκεύασε με θέμα παιδικό παραμύθι. Ο ίδιος αναφέρει:

«Κάπου στα μέσα Μαρτίου ανακάλυψα και εγώ τις "Άγριες Μέλισσες"... με αφορμή την αναδουλειά της καραντίνας έκανα μια απόπειρα να φέρω το Διαφάνι στην Νέα Πέλλα φτιάχνοντας τις φιγούρες κάποιων εκ των πρωταγωνιστών από ζαχαρόπαστα! Σας παρουσιάζω με αγάπη και ζητώ την κατανόηση σας για τα πρόσωπα που δεν κατάφερα να τα αποδώσω όπως πραγματικά είναι!»

Ας απολαύσουμε τις μοναδικές ζαχαρωτές δημιουργίες έστω και από μακριά:







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αγαπάμε Αποστόλη από Νέα Πέλλα! Μπραβο σου αγόρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό. Θέλει μεράκι,υπομονή και ταλέντο όλο αυτό που έκανες. Μάλλον τα διαθέτεις στο μέγιστο βαθμό. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω λόγια! Είσαι πολύ μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.