Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Νίκησε" τον κορωνοϊό η νοσηλεύτρια από την Αλμωπία!


Φαίνεται ότι νίκησε τον κορωνοϊό μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες που πέρασε η 47χρονη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Έδεσσας από κοινότητα της Αλμωπίας, η οποία βρίσκεται σε περιορισμό κατ΄ οίκον καθώς ήταν ένα από τα άτομα από το νομό Πέλλας που διαγνώστηκαν θετικά στον επικίνδυνο ιό μετά την καραντίνα.
Η νοσηλεύτρια είναι πολύ καλά στην υγεία της και μέσα στην εβδομάδα αυτή αναμένεται να κάνει το δεύτερο τεστ που το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί  αρνητικό στον κορωνοϊό. Να σημειωθεί επίσης ότι όλα τα τεστ που έγιναν στο οικογενειακό της περιβάλλον βγήκαν αρνητικά και έτσι δεν σημειώθηκε καμία διασπορά από την πλευρά της.

Τα άλλα κρούσματα
Κατά τα άλλα, σε δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εξακολουθούν να νοσηλεύονται η μητέρα και ο γιος της από μια άλλη κοινότητα της Αλμωπίας, αμφότεροι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. 
Η μητέρα, 83 ετών, πριν από λίγες ημέρες εισήχθη εσπευσμένα στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Η ηλικιωμένη, που έχει υποκείμενα νοσήματα είχε διακομισθεί αρχικά στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στη Θεσσαλονίκη και η διασωλήνωσή της. Την ίδια στιγμή, ο 53χρονος γιος της νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, εδώ και αρκετές ημέρες. 
Μάλιστα, δύο ακόμη νεαρά, ενήλικα μέλη της οικογένειας, αμφότερα εγγόνια της 83χρονης, είχαν βρεθεί θετικά στον νέο κορωνοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τη νοσηλεύτρια που προαναφέραμε, θετικοί στον κορωνοϊό από τον νομό Πέλλας έχουν διαγνωσθεί, επίσης μία μαία και ο σύζυγός της τραυματιοφορέας που ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας.
Συνολικά λοιπόν από το Ν. Πέλλας μέχρι σήμερα μετά την καραντίνα έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό επτά άτομα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν θα ήταν φρόνιμο να αναφέρατε ότι όλες οι ιχνηλατησεις του Εξαπλατανου βγήκαν αρνητικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μονο φρονημο αλλα απαραιτητο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον εκφοβισμό μανούλα, στην κάθαρση λακισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.