Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με ΕΛΓΑ Βέροιας για τη σημερινή χαλαζόπτωση


Δυστυχώς σήμερα επικράτησαν ακραία καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Πέλλας, με έντονη χαλαζόπτωση. Ήδη υπάρχουν αναφορές συμπολιτών μας για ζημιές σε καλλιέργειες. Άμεσα, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε με την καθ’ ύλην αρμόδια, προϊσταμένη του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στη Βέροια κα. Μαρία Παππά, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Σύμφωνα με την ενημέρωση της κα. Παππά προς το Βουλευτή, από αύριο κιόλας κλιμάκια του ΕΛΓΑ θα ξεκινήσουν περιοδεία σε όλες τις περιοχές που επλήγησαν, ώστε να γίνουν οι επισημάνσεις ζημιών, η αναγγελία των δηλώσεων και η εξατομικευμένη εκτίμηση στην ώρα τους, και οι παραγωγοί να αποζημιωθούν δίκαια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και συ τέκνο βρούτε μας δουλεύεις και υποτιμάς την νοημοσύνη ,δλδ εάν δεν μιλούσες με την Παππά δεν θα ξεκινούσαν οι απαραίτητες διαδικασίες; τοσο ντιπ για ντιπ μας περνάς βλάκες; ξέχασες να γράψεις οτι ενημέρωσες τον Βορίδη, γιατί στον τοίχο σου το γράφεις ποσταρησες μάλιστα και την γνωστή φωτογραφία που λανσάρεις τελευταία ,εδώ στην καρατζοβα το έφαγες, δεν λές για τον Βορίδη τιποτις, προφανώς κατάλαβες την γκάφα σου ,δλδ το ψέμα, τι να του ελεγες Μάκη έπεσε χαλάζι στην Πέλλα!! Θα σου έλεγε πιάσε την τζουγκρανα και ξύστα. Ρε τι τραβάμε με τις ανοησίες των βουλευταδων μας και δεν το μαρτυράμε.Τουλαχιστον απο σένα, περίμενα άλλα ,όχι αυτά τα παλαιοκομματικα τερτίπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία φρασεολογία Ελένη, πάντως όλη μέρα τον Βασιλειάδη παρακολουθείς.
      Προφανώς και καλά κάνει και ενημερώνετε και ενημερώνει.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.