Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών


H Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας,  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες   της στην Εταιρία ¨ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ¨ για την σημαντική ΔΩΡΕΑ σε υλικά Αναισθησιολογικού,  όσον αφορά  την κάλυψη βασικών αναγκών της Ν.Μ. Γιαννιτσών, όπως, μία(1) αναπνευστική συσκευή PARP Drager X-plore 8000 αξίας 1.065,00€ χωρίς ΦΠΑ καθώς δέκα(10) ολοπροσωπικές  μάσκες τύπου  Drager  Χ-plore 5500, με εξήντα (60) φίλτρα τύπου X-plore  Pure P3 R  αξίας 826,00€ χωρίς ΦΠΑ (200),  οι οποίες  συνδράμουν στην ενίσχυση του έργου του προσωπικού του Νοσοκομείου, στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγει για την νοσηλεία κρουσμάτων COVID-19 και για τoν περιορισμό της διασποράς αυτού.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας, θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν και συμπάσχουν έμπρακτα με τις πράξεις τους, τον καθημερινό αγώνα του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, για την ευημερία των ασθενών. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν και άλλοι άξιοι μιμητές, διότι η αντιμετώπιση του COVID-19 είναι υπόθεση όλων μας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
της Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
       ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.