Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Πρόμαχοι


Ο αθλητικός σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" μετά από τη δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής 14/6 ανέδειξε το νεο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021.

Αναλυτικά τα μέλη:

Ελευθέριος Μεσκίνης: Πρόεδρος
Πασχάλης Τούμπης: Αντιπρόεδρος
Παύλος Γιουρούκης: Ταμίας
Δημήτριος Βέσκος: Γραμματέας
Χρήστος Μπάτης: Μέλος
Δημήτρης Ρόπκας: Μέλος
Γιώργος Τσαμπούρης: Μέλος
Πέτρος Ορμάνης: Μέλος

Επίσης η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που έχουν συνεργαστεί αυτά τα τρία χρόνια .

Η διοίκηση μας συνεχίζει για τέταρτη χρονιά να στηρίζει την ομάδα του χωριού μας αλλά και τα θέλω μας αυτή η χρονιά όπως και εμείς αλλά και κάθε άλλη ομάδα ερασιτεχνική από την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ αλλά και από άλλες ΕΠΣ χρειάζονται όσο ποτέ την στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο και όλοι αυτοί να στηρίξουν την προσπάθεια του Αλμωπού Αριδαίας που θα εκπροσωπήσει την Πέλλα στην Β εθνική κατηγορία.
Θέλουμε να ευχηθούμε υγεία σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε την πανδημία του κορονοϊού να την ξεπεράσουμε.

Η επόμενη μας μέρα μας βρίσκει να έχουμε κάποιες ίδεες και στόχους για την φετινή σεζόν που θα γίνουν βήμα-βήμα ο πρώτος μας είναι όπως κάθε χρόνο μία συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του χωριού μας την Κυριακή 21/6 στα γραφεία της ομάδας στις 21:00 .

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό συμβούλιο

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.