Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Νωρίς νωρίς άρχισε η… προεκλογική κινητικότητα


Μπορεί οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να αργούν ακόμη καθώς θα γίνουν το Φθινόπωρο το 2023, στο Δήμο Πέλλας όμως άρχισε η κινητικότητα στην κατεύθυνση αυτή και έχουμε ήδη γνωστοποιημένες προθέσεις για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος.
Ο Δήμαρχος
Ξεκινώντας με την πλευρά της παράταξης της σημερινής Δημοτικής Αρχής φαίνεται ότι –μέχρι τώρα τουλάχιστον- το κλίμα είναι καλό, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ενότητας ή κάποιο «ρήγμα» που θα ανησυχούσε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο. Ο ίδιος όμως «δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του» για τις προθέσεις του το 2023. Τα ερωτήματα για τον σημερινό Δήμαρχο είναι τα εξής:
Θα επαναδιεκδικήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά το αξίωμα του Δημάρχου Πέλλας;
Θα αλλάξει πεδίο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μεταπηδώντας στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας; 
Θα κατευθυνθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.;
Οι απαντήσεις μάλλον δεν αναμένονται σύντομα και οι όποιες αποφάσεις του κ. Στάμκου θα ληφθούν προφανώς με τα δεδομένα της γενικότερης πολιτικής συγκυρίας που θα υπάρχουν τότε.    

Οι επικεφαλής των παρατάξεων   
                                         

«Παρών» για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πέλλας δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και του συνδυασμού “Πέλλα-Δήμος για Όλους”, Στάθης Καστερίδης. Σε ανακοίνωση του συνδυασμού του τον περασμένο Ιανουάριο με αφορμή την κοπή της πίτας του συνδυασμού του αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Ο Στάθης Καστερίδης δήλωσε παρών στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και στη διεκδίκηση κάθε αναπτυξιακού στόχου για τον δήμο Πέλλας και επισήμανε πως δεν υπάρχει καμία διάθεση σήμερα να διορθωθούν προβλήματα του παρελθόντος από μια δημοτική αρχή που είναι κουρασμένη από την εξουσία».


Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να ξαναηγηθεί ενός συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος στις εκλογές του 2023, με βάση το καλό εκλογικό αποτέλεσμα που απέσπασε στις εκλογές του 2019, αλλά και την πολυετή εμπειρία του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Άγνωστες είναι οι προθέσεις του Ηλία Θεοδωρίδη, όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν σκέφτεται να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος μετά την «χαμηλή πτήση» στις περσινές εκλογές. Σίγουρη φυσικά πρέπει να θεωρείται η κάθοδος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που υποστηρίζεται από το Κ.Κ.Ε.

Ο Γαβριήλ Τεκτερίδης
Η είδηση όμως έρχεται από ένα άλλο γνώριμο πρόσωπο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Πιο συγκεκριμένα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας και πρώην Δήμαρχος Κύρρου Γαβριήλ Τεκτερίδης έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου σχετικές βολιδοσκοπήσεις με πολίτες για να διαπιστώσει αν υπάρχει θετική αντιμετώπιση στο ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του Δημάρχου Πέλλας. Ο κ. Τεκτερίδης έρχεται σε επαφή (τηλεφωνικά και δια ζώσης) με πολίτες και στελέχη παρατάξεων που συμμετείχαν στις εκλογές του 2019, κυρίως από τους συνδυασμούς των Στάθη Καστερίδη, Θόδωρου Θεοδωρίδη και Ηλία Θεοδωρίδη και συζητάει μαζί τους ζητώντας παράλληλα την στήριξή τους για να διαμορφωθεί μια δυναμική που θα είναι σε θέση να τον «χρίσει» υποψήφιο Δήμαρχο. Κάτι που, αν τελικά επιτευχθεί, θα τον οδηγήσει στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις αρχές του 2021. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ;;;;;;;; ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ , ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό εσυ εξυπνάκια ξαναψήφισε το γρηγορη, όπως έκανες τρεις φορές ήδη και κοιτα στον καθρέπτη τον χειρότερο ψηφοφόρο της πελλας

      Διαγραφή
    2. Προς 2:55 .Σήμερα είναι από τις πιο ζεστές ημέρες του Ιούνιου!!! Πρόσεχε , έπεται και Αύγουστος!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ νωρίς είναι για τέτοια άρθρα.Παντως ο Σταμκος δε θα είναι υποψήφιος , αλλά κάποιος από την παράταξή του θα ξανακερδίσουν τις εκλογές γιατί οι υπόλοιποι είναι πολύ πολύ λίγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί και κάποιοι....

      Διαγραφή
    2. Χωρίς την στήριξη της ΝΔ μην είσαι βέβαιος για το αποτέλεσμα

      Διαγραφή
  3. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμκος το απολυτο τιποτε, το απολυτο κενο, που δυστυχως εκλεγετε γιατι εχει την δεξαμενη του κομματος και ο κοσμος δεν εχει καλυτερη επιλογη, γιατι ισως δεν ειναι σωστα ενημερωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΜΚΟ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ! ΤΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΤΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ! ΕΝΑ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ , 10 ΦΥΤΕΎΕΙΣ !ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ! ΤΟΣΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ 1 ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΙΥΣ ΟΑΤΗΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΣΑ! ΑΜ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος ξέρει και έχει νου στο να διαβάζει εκλογές θα έγραφε για το πώς εκλέχθηκε ο Στάμκος τρεις φορές. Δηλαδή το 2010 όλοι ξέρουμε ότι κέρδισε λόγω κομματικών καταβολών παρ'οτι στην ΔΕ Γιαννιτσων επαθε πανολεθρια. Το 2014 κέρδισε εξαιτίας του Καστεριδη και με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε ΑΝΑΣΑ). Το 2019 έχοντας στην πλάτη του δύο τραγικές τετραετίες ανυπαρξίας και μαρασμού για τον ιστορικό δήμο μας ξανακέρδισε ελέω πάλι Καστεριδη, με έναν Θεοδωρίδη στα μανταλάκια και κυρίως των ψευτοαριστερων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τους οποίους όπως βλέπουμε όλοι έχει και άριστη μετεκλογική συνεργασία. Άρα πέραν της ανικανότητας να διοικήσει στοιχειωδώς τον Δήμο Πελλας, πρέπει να του αναγνωρίσουμε την ικανότητα της σωστής εκλογικής διαχείρισης. Με ένα κάλπικο συνθήμα περί μαϊμού νοικοκυρεματος το οποίο φυσικά είναι το παραμύθι του αιώνα, βρίσκεται πάλι ώστε να φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το 2023. Και όπως όλοι είδαμε δεν έκανε καμμιά καθαρή νίκη διότι ολες οι εκλογές κρίθηκαν σε λίγες δεκάδες ψήφους σε έναν δήμο τεράστιο σε έκταση και πληθυσμό. Για οποίους δεν το κατάλαβαν καλά θα κάνουν να πάνε σπιτάκι τους και να στηρίξουν μια νέα και άφθαρτη υποψηφιότητα που θα τον στείλει αδιαβαστο και θα συνθλίψει την ανίερη συμμαχία του με τους κουλτουριαρηδες αριστεριστές. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη και νομίζω ότι θα συμφωνήσει η συντριπτική πλειοψηφια όλων όσων ενδιαφέρονται για το καλό της περιοχής. Πιθανόν τα βολεμενα παπαγαλάκια να έχουν άλλη άποψη αλλά εδώ είμαστε για να την διαβάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε.Αυτοδιοίκηση για την πόλη ή κομματοσκυλίαση.Που είναι το ανίερο να παίρνει ένας δήμαρχος ψήφους από όλους τους χώρους.Αυτό λέγεται πολυσυλλεκτικότητα και ότι είναι ευρείας αποδοχής.Δε μπορούμε να το χρεώσουμε στα μειονεκτήματα του Στάμκου μάλλον έπαινος είναι.Ας το σκεφτούν οι αντίπαλοί του και αυτοί που τους δίνουν χρίσμα όταν πχ στην ίδια κάλπη την ίδια μέρα ο Συριζα παίρνει 30-35% και εσύ ως υποψήφιος δήμαρχος του Σύριζα 13%.Βασικά μιλάμε για άνθρωπο που βαρέθηκε να κάνει ψηφοδέλτιο επαρχίας και έκανε μόνο πόλης τι να λέμε τώρα.Ή πόσο ηθικά λερωμένοι είναι οι άλλοι δυο στην συνείδηση του κόσμου -από νομικής άποψης είναι τέλοιοι- ώστε να χάνουν ομολογουμένως από τον κύριο τίποτα.όντως μια νέα υποψηφιότητα θα είχε προοπτική αλλά πρέέπι να παραδεχτούμε ότι οι μέχρι τώρα νίκες του Στάμκου είναι και κρυστάλλινες και καθαρές ούτε κάλπικες ούτε τίποτε και ας είναι για μία μόνο ψήφο.

      Διαγραφή
    2. βρε Νατασούλα δεν κουραστηκες να γραψεις ολο αυτο το κειμενο;;;; οσες φορες κατεβει ο Στμκος τοσες θα ειναι Δημρχος

      Διαγραφή
    3. Τώρα ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ από ότι κατάλαβα γράφεις για να γράφεις 'η ανήκεις σε αυτούς τους δίχως νου που έγραψα για να σε προλαβω. Πουθενά δεν ισχυρίζομαι για κάλπικη νίκη ούτε και σου απαγορεύει κάνεις να έχεις τον Δήμαρχο που σου αξιζει. Όταν κατανοήσεις τα γραφόμενα μου και διαπιστώσεις ουσιαστικές ενστάσεις στο περιεχόμενό τους, τότε ξανάνοιξε το πληκτρολόγιο. Ειδ άλλως άντε στην πισίνα και προσοχή (μαζί με τον "γάτο" 3:04 που η μαντεψια του έχει πλακα) μην πάθετε ηλιαση.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.