Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χ. Πορτοκαλίδης για το τροχαίο με όχημα της ΔΕΥΑΣ: Η Σκύδρα γνωρίζει, πείτε την αλήθεια


Αισθάνομαι την ανάγκη, σεβόμενος τους Δημότες του Δήμου Σκύδρας να απευθυνθώ μέσω αυτής της  επιστολής και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, γνωρίζοντας τα παρακάτω:

Κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ ΔΕΥΑΣ έκανα κάποιες διαπιστώσεις και προτάσεις, για την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΥΑΣ.
 Δυστυχώς οι φωστήρες και αλαζόνες  περιγελούσαν και υποτιμούσαν τις τοποθετήσεις μου.
 Με μεγάλη μου λύπη επαληθεύτηκα για άλλη μια φορά. Ο τρόπος λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κο Χατζηιωαννίδη, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.  
 Μετά από πιέσεις μου καθώς και της κα Παπαδοπούλου Μάγδας μέλους του ΔΣ ΔΕΥΑΣ παραγγέλθηκε ΕΔΕ για τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος στις 15/5/2020, κατά το οποίο ενεπλάκη όχημα της επιχείρησης.
 Προς ενημέρωση δε των δημοτών ήμουν παρών στο ατύχημα, (αυτόπτης μάρτυρας), καθώς επίσης και ότι έχω στην κατοχή μου πλήθος στοιχείων για την αδιάκοπη παρουσία του εν λόγω οδηγού στην υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ. Άραγε με ποια ιδιότητα;
 Σεβόμενος όμως τις διαδικασίες αναμένω από τον Πρόεδρο & κλπ μέλη που θα διενεργήσουν την ΕΔΕ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
 Προτρέπω-συστήνω δε στους ενεργούντες την ΕΔΕ και κυρίως τον Πρόεδρο της, να πράξουν το καθήκον τους και να αναφέρουν τα αληθή και πραγματικά περιστατικά, καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το παραπάνω τροχαίο ατύχημα, που είχε εκτός των άλλων και ως αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και στο υπηρεσιακό όχημα της ΔΕΥΑΣ.
 Μία αλήθεια, τα γεγονότα της οποίας την απαρτίζουν και για τα οποία βοά ο Δήμος Σκύδρας.
 Εν κατακλείδι, η μόνη πράξη πολιτικής υπευθυνότητας που απομένει στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, είναι, αφού αναφέρει τα πραγματικά περιστατικά του συμβάντος και μετά την περαίωση της ΕΔΕ, 
 ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ…

Επιφυλάσσομαι ότι θα κάνω τα νόμιμα για να λάμψει η αλήθεια!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΔΕΥΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. σκανδαλο στην δευαϛ σκυδραϛ στην κεδε το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δεν έχουμε να ασχοληθούμε με κανένα σοβαρό έργο στη Σκύδρα (φταίει και η σημερινή Δήμαρχος), τότε η αντιπολίτευση ασχολείται μόνο με αυτά τα θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέντε ημιτελείς έχει να ολοκληρώσει, που να προλάβει...

      Διαγραφή
  3. Θα περίμενε κανείς να υπάρξει ευθιξία.
    Είναι δύσκολο να πεις φταίω και πάω σπίτι μου
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτίθενται ανεπανόρθωτα όλοι ειδικά οι επικεφαλείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.