Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ στις αγορές Αριδαίας και Σκύδρας (φωτο)



«Μένουμε όρθιοι»  τώρα,  με γενναία μέτρα στήριξης της  μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και των εργαζομένων που απασχολούν. 

Περιοδεία στην αγορά της Αριδαίας την Παρασκευή 12 Ιουνίου πραγματοποίησε η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αριδαίας και στην αγορά της Σκύδρας το Σάββατο 13 Ιουνίου η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σκύδρας,  μαζί με την βουλευτή του κόμματος Θ. Τζάκρη και μελών της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας . 
Η περιοδεία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προώθησης της εναλλακτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι 2". Μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης.  
Τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουν οριζόντια όλους όσους πλήττονται, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τους συλλόγους και τα σωματεία, προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν.
Η βουλευτής του κόμματος Θ.Τζάκρη και τα μέλη των Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αριδαίας και Σκύδρας συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και τους  καταστηματάρχες και μοίρασαν  ενημερωτικό υλικό με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε Όρθιοι 2» . 
Οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες περιέγραψαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά και το τι ζητούν, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη της επόμενης μέρας. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να μιλά ανοιχτά και αδιαμεσολάβητα με την κοινωνία ασκώντας πίεση με κάθε διαθέσιμο μέσο για την ανακούφιση των πολιτών και την άμβλυνση των συνεπειών της ύφεσης, που με τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας, θα επιτρέψει μόνο σε λίγους και ισχυρούς να επιβιώσουν .

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. α ρε Α.Τζ ,απο το πάλι με χρονιά με καιρούς,πάλι δικιά μας θα'ναι ,που έλεγες κάποτε με πείσμα και θέρμη ,τώρα μου γυρνάς με τους συριζαιους ρε κατακαημένε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περιοδείες τι δηλώνουν; ενδιαφέρον για τους πολίτες και τα προβλήματα η παρακαταθήκη για θέσεις αν κάποια στιγμή βρέφους στην εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Σύριζα ενδιαφέρθηκε για αυτήν την ριμαδοΕλλαδα.
      Η κυβερνηση Τσιπρα υπήρξε πολύ αποτελεσματική και ο κύριος λόγος είναι ότι όλα τα λαμογια(πολιτικά παρατρεχαμενα) είχαν απομακρυνθεί, δεν έγιναν ρεμουλες και αρπαχτές και το κράτος μάζεψε χρήματα.
      Δες τι γίνεται σήμερα, σου αρέσει αυτά που στερείται ο λαός, και τα αρπάζουν τα λαμογια;
      Αυτοί τα αρπαζαν με τις ofsor δυστυχουσε η κοινωνία και υποδουλωθηκε η χώρα;
      Ο κυβέρνηση Τσιπρα τα έκανε όλα αυτά; ΌΧΙ.
      Η κυβερνηση Τσιπρα συμμαζέψε πολλά πράγματα.
      Γι αυτό και τους Πολέμησαν μέχρι εσχάτων με ψέμα, υποκρισία,διχασαν τον λαό οι δήθεν πατριώτες, οι Λοποδιτες γιατί είναι εργατικοί, τίμιοι ηθικοί.
      Ναι ενδιαφέρον για τους πολίτες δηλώνουν οι περιοδείες και τα προβλήματα τους και ΟΧΙ παρακαταθήκη για θέσεις που δεν το έκαναν ΠΌΤΕ.


      Διαγραφή
    2. Εκει στον υπάλληλό των γραφείων, Κυριακάτικα σας πληρώνουν έξτρα η το κάνεις από ανιδιοτέλεια;

      Διαγραφή
    3. Γιατί θα έπρεπε να είναι από γραφείο ντε και καλά;
      Ετσι αυταπατάσαι;
      Δεν είναι όλος ο κόσμος αυτό που πιθανά κάνεις εσύ,αντε μαζέψου.

      Διαγραφή
    4. Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια έτσι;
      Παντα εννοείται.

      Διαγραφή
    5. Προς ηθικολόγους Συριζαίους,για τα ακίνητα του Παπαδημούλη θα μας πείτε κατιτις;

      Διαγραφή
    6. Έψαξες πολύ για να πεις ΤΗΝ παπαρια.
      Και ποιος σου είπε ότι ένας αριστερός δεν μπορεί να έχει μια περιουσία που δεν βούτηξε από την πολιτική του καριέρα, πας καλά; Επιχείρημα της πλάκας και του αποπροσανατολισμου.
      Την απάντηση την πήρατε αλλά δεν σας άρεσε.
      Ρε αντε από δω να καθαρίσει η χώρα από τα αρπαχτικα της μίζας της διαπλοκής και της χρεοκοπίας, τους πουλημενους, τους εχθρούς της χώρας.

      Διαγραφή
    7. Έχει 125 σπίτια ο Παπαδημουλης όπως ο Βαρβιτσιώτης;
      Από που ενημερώνεσαι από τον κυρηκα των Χανίων;
      Τωρα κατάλαβα ρε φίλε, επειδή ο Παπαδημουλης έχει 40 ή 50 σπίτια ( δε ξέρω πόσα έχει) δηκαιολογημενα, αυτή η κυβέρνηση καταληστευει τα δημόσια ταμεία.

      Διαγραφή
    8. Μα μπορεί να είστε τόσο ηλίθιοι ή απλά το κάνετε για να μας σπάτε τα νεύρα;
      Αλλά πρέπει να συγχαρώ τον Παπαδημούλη γιατί όσο υπάρχουν μοσχάρια τόσο αυτός θα αυξάνει τα ακίνητά του.
      Έχει λέει 40-50 ακίνητα δικαιολογημένα (είπε ο καθυστερημένος) που τα μισά τα νοικιάζει σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες.Και αυτό το θεωρεί φυσιολογικό (ο καθυστερημένος) που ενημερώνεται αντικειμενικά από το Ντοκουμέντο,την Εφημερίδα των Συντακτών ,κάτι Κόντρα,Αυγές και σία.
      Μπορεί κάποιος να μας πει πόσα ακίνητα είχε το εν λόγο λαμόγιο όταν μπήκε στην πολιτική και πως τα απέκτησε αν όχι από την πολιτική του σταδιοδρομία.Και κάτι καταθέσεις δικές του και της γυναίκας του (μιλάμε για πολλά ευρά)πως τις απόκτησαν;
      Τελικά αυτοί οι αριστεροί επειδή δουλεύονται μεταξύ τους νομίζουν ότι μπορεί να παραμυθιάζουν και τον Ελληνικό λαό.Σας πήραμε χαμπάρι,παρτάκηδες,βολεμένοι,άθλιοι και αχρείοι.

      Διαγραφή
    9. Θα πάθεις τίποτε από το πολύ fake.
      Τα εγκεφαλικά θεριζουν το νου σου.

      Διαγραφή
  3. μόνο 2 άτομα από τη φωτο ήταν και είναι συριζα..οι λοιποί είστε τουρίστες..λυπάμαι για το κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 Και ο κούκος άγνωστοι στην πόλη της Σκύδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λάθος κάνατε δεν είναι απο το συριζα του ΠΑΣΟΚ είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παντα φταινε οι αλλοι ...ομως οτι ο Ν.ΠΕΛΛΑΣ ειναι ο πιο διευθαρμενος Νομος της ελλαδας, και γ αυτο φταιει ο συριζα;Λαμογια υπηρχαν λαμογια υπαρχουν ακομη...ευτηχος μεταναστευσα πρην 38 χρονια..και τα προβληματα σας ακομη τα ιδια ειναι, και οποιος τα λεει τον κανετε προβληματικο και υπευθηνο,,εισται αξιοι τις μυρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι τα έχεις μπερδέψει.Ο νομός Πέλλας είναι από τους πιο φτωχούς νομούς της χώρας,με βάση την φορολογία εισοδήματος.Τώρα ότι είναι και ο πιο διευθαρμαίνως αυτό μάλλον στο κατώτερο υπωσεινύδητο του μικροσκοπικού σου εγκεφάλου ψάξε να το βρεις.
      Αν γνωρίζεις πρόσθεση και αφαίρεση υπολόγισε ποιοί και πόσο κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 38 χρόνια .

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.