Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Λόγγος: «Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να κλείσει η Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Γιαννιτσών»


«Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να κλείσει η Καρδιολογική Κλινική και η Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών». Αυτό δηλώνει απερίφραστα στην Η.Ε. karatzova.com, ο αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, υπεύθυνος της Νοσηλευτικής Μονάδας Γιαννιτσών, Βαγγέλης Λόγγος, με αφορμή δημοσιεύματα και πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προσθέτει: «Οι πολίτες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ανησυχούν. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι απολύτως εσωτερικό και οδεύει προς τη λύση του με την αρωγή της 3ης Υ.ΠΕ.». 
Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Λόγγο με αφορμή καταγγελίες που έγιναν για  πρόβλημα λειτουργίας της Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, που έχει σχέση με την κάλυψη των εφημεριών από τους πέντε συνολικά γιατρούς που υπάρχουν στη δύναμή της. Μάλιστα σήμερα στο νοσοκομείο βρέθηκε και παρέστη σε σύσκεψη για το ζήτημα ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Αναστάσιος Κυριακίδης, ο οποίος θεσμικά θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να λυθεί το πρόβλημα με την κάλυψη ακόμη μιας θέσης καρδιολόγου στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, λόγω του γεγονότος ότι οσονούπω θα αποχωρήσει ένας επικουρικός.
Σε κάθε περίπτωση το πάλαι ποτέ «διαμάντι» του νοσοκομείου Γιαννιτσών, η καρδιολογική κλινική και η Στεφανιαία Μονάδα που ίδρυσε και λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο ο αείμνηστος Αλέκος Φτίκας και το οποίο αποτελούσε παράδειγμα άψογης προσφοράς υπηρεσιών στον ευαίσθητο τομέα των καρδιολογικών περιστατικών, πρέπει να συνεχίσει –και θα συνεχίσει- απρόσκοπτα την λειτουργία του. Ας μην ξεχνούμε ότι καλύπτει περιστατικά από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πέλλας, αλλά και από περιοχές γειτονικών νομών (Γουμένισσα, Αλεξάνδρεια, Κουφάλια, Χαλκηδόνα κ.λ.π.). 
Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ.ΑΝ.ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝΑ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.