Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέες αυτοψίες Δάνη Τζαμτζή σε περιοχές της ΠΕ Πέλλας, μετά από την σφοδρή χαλαζόπτωση


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής πραγματοποίησε νέα περιοδεία σε περιοχές και Τοπικές Κοινότητες της Ορεινής Αλμωπίας οι οποίες επλήγησαν από τη σφοδρή χαλαζόπτωση τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε αγροκτήματα στις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρίου, Ριζοχωρίου, Φιλώτειας και Ιδας, όπου διαπίστωσε εκτεταμένες καταστροφές σε παραγωγές ροδάκινων, καλαμποκιού, κερασιών κι άλλων ποικιλιών.   

Όπως επισημαίνει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, «στόχος είναι οι εκτιμήσεις των ελεγκτών του ΕΛΓΑ να πραγματοποιηθούν και να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών αποζημίωσης και οι αγρότες να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο εισόδημα για την επιβίωσή τους. Η βάση της τοπικής αγοράς και οικονομίας είναι τα αγροτικά εισοδήματα στην Πέλλα και αν λάβει κάποιος υπόψη του τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοïού μπορεί να αντιληφθεί τη δυσκολία της κατάστασης». Εντωμεταξύ, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το γραφείο του Προέδρου του ΕΛΓΑ, αλλά και με το Παράρτημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια, ενώ οι υπηρεσίες Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Πέλλας συνδράμουν στο έργο της καταγραφής και τεκμηρίωσης των καταστροφών στις αγροτικές παραγωγές. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. δεν σου το πανε; δεν είσαι γεωπόνος..αντιπεριφερειάρχης είσαι..φτάνει πια με τον λαϊκισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίδια πόζα με την Τζάκρη.
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωστε τα περσινα πρωτα και αφιστε τα φετινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιορδάνη άσε ρε αυτά τα τερτίπια. Δεν είναι η δουλειά σου αυτή. Κάνε συντονισμό χωρίς να γίνεσαι...περίεργος.Και επιτέλους σοβαρευτείτεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαϊκιστές βαριάς μορφής αυτά πιάνουν ακόμη στις μέρες μας η άλλη με τα τακούνια αυτός σαν γεωπόνος τα θέλει ο κ@λος μας πρώτοι βγαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλυτερο ειναι οτι πολλοι απο εμας τους ψηφιζουνε ενω ξερουμε ποιες πολιτικες ακολουθουν. Τωρα θα γινει και κατι αλλο θα γινει ιδιωτικος ο ελγα κ εχουν μαγειρεψει γι ´αυτο. Πολλοι αγροτες λενε δεν πληρωνει ο ελγα ας γινει ιδιωτικος γιατι οτι ειναι κρατικο δεν παει καλα. Εκει ειναι το παιχνιδι οτι ειναι κρατικο η δημοσιο το πανε στον πατο ακριβως για να μπορουν να πουν οτι δεν παει καλα μονο ενας δρομος μενει. Οπως εγινε και με ολα τα αλλα στην ελλαδα. Μαγειρευουν οποιος σκεφτει θα καταλαβει.... βασικα οποιος βλεπει θα δει.... Ας συνεχισουμε να ψηφιζουμε αυτους που δουλευουν για αλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.