Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαναλειτουργία των επισκέψιμων χώρων της ΈδεσσαςΜετά από την υποχρεωτική παύση λειτουργίας λόγω του κορωνοϊού, από σήμερα επαναλειτουργούν οι επισκέψιμοι χώροι της Έδεσσας στους Μύλους και το Βαρόσι.
Οι επισκέπτες της πόλης, αλλά και οι κάτοικοι που επιθυμούν να γνωρίσουν τους επισκέψιμους μύλους και την παράδοση του τόπου μας, μπορούν να επισκεφθούν το Ερπετάριο – Ενυδρείο, τον Μύλο της Γεύσης, τον Μύλο του Νερού και την Έκθεση Ορυκτών που φιλοξενεί στο ισόγειο, καθώς και το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης. 
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία σημαντική προσπάθεια διαμόρφωσης του τουριστικού προϊόντος της πόλης με τη λειτουργία επισκέψιμων χώρων, στους οποίους παρουσιάζεται η φυσική και γεωλογική ιστορία της περιοχής, το κυρίαρχο συστατικό της πόλης που είναι το νερό, αλλά και στοιχεία της παραδοσιακής οικονομίας και κοινωνίας. Στόχος είναι η προσέλκυση επισκεπτών, αλλά και η παραμονή τους στην Έδεσσα, με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού ήταν ένα εμπόδιο, το οποίο ελπίζουμε ότι θα ξεπεραστεί μέσα από την οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.