Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η τουριστική προβολή και η αναπτυξιακή πορεία της Παιονίας δομείται βήμα-βήμα



Η τουριστική προβολή και η αναπτυξιακή πορεία της Παιονίας δομείται βήμα-βήμα από την ομάδα τουριστικής ανάπτυξης που έχει συστήσει ο δήμος.

Προσηλωμένη στο κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και αξιοποίηση κάθε φυσικού, ιστορικού, πολιτιστικού , θρησκευτικού και γαστρονομικού πόρου, η ομάδα τουριστικής ανάπτυξης δήμου Παιονίας πραγματοποίησε την πέμπτη κατά σειρά συνεδρίασή της το απόγευμα της Τρίτης, 9 Ιουνίου 2020 στο Δημαρχείο του Πολυκάστρου.

Τα 16 μέλη της ομάδας, στην οποία ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης έχει ορίσει επικεφαλής τον ειδικό συνεργάτη Χρήστο Δραγανίδη, εκπροσωπώντας παραγωγικές τάξεις του δήμου Παιονίας, οραματίζονται, σχεδιάζουν, ερευνούν και θέτουν τις βάσεις για την παραγωγή δράσεων και την οργάνωση σύγχρονων "εργαλείων" για την τουριστική προβολή της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό , στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν μέθοδοι τουριστικής προβολής που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της Παιονίας και θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στην περιοχή, από τη δημοσιογράφο και manager τουριστικής προβολής, Μαρία Παπαδημητρίου η οποία ήταν προσκεκλημένη της ομάδας προκειμένου να καταθέσει την πρότασή της για το πεδίο της τουριστικής ανάπτυξης του δήμου.

Έγινε δημιουργικός διάλογος με στόχο την οργάνωση του σχεδίου δράσης τους και την ανάπτυξη επωφελών συνεργασιών προς την κατεύθυνση αυτή.

Η «επίγευση» της συνεδρίασης μπορεί να αποδοθεί με την φράση « η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας είναι μονόδρομος και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία προς την κατεύθυνση αυτή».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.