Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο του Nοσοκομείου Έδεσσας - Έντονη ανησυχία


Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύθηκε σε εργαζόμενο του νοσοκομείου Έδεσσας και η ανησυχία εντείνεται όλο και περισσότερο στο εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα.
Πρόκειται για τον σύζυγο της Μαίας από την Αλμωπία που δημοσιεύσαμε ότι βρέθηκε  θετική σε τεστ κορωνοϊού, ο οποίος εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο της Έδεσσας και βρέθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό στο πλαίσιο της ιχνηλάτισης που έγινε στο οικείο περιβάλλον της Μαίας.

Σημειώνεται ότι συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Πέλλας μετά την καραντίνα είναι έξι, εκ των οποίων τα τρία σε εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Έδεσσας και τα άλλα τρία στον Εξαπλάτανο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Μήπως πρέπει να κοπεί και κανένα πρόστιμο 5000 για να συμμορφωθούν.ολοι που ήρθαν σε επαφή κινούνται ανάμεσα μας.συγγενεις παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συγγενείς και τα παιδιά που λες δεν τους απαγόρευσε κάνεις να βγουν βγαίνουν γιατί τους είπαν ότι μπορούν άρα άσε τα κομπλεξικα σου

      Διαγραφή
    2. Την λέξη ατομική ευθύνη την γνωρίζεις?? Μάλλον εσύ είσαι κόμπλεξικός.Κ πώς ξέρεις τι τους είπαν??? Έλεος πια λίγη παιδεία δεν βλάπτει.Το να κάτσεις στο σπίτι σου επειδή υπάρχει πιθανότητα να κάνεις διασπορά και να θέσεις σε κίνδυνο άτομα σε ευπαθείς ομάδες δεν το γνωρίζεις???? Πρέπει να σε συμμορφωνουν οι άλλοι δηλαδή???

      Διαγραφή
    3. Την γνωρίζω πολύ καλά αυτή τη λέξη αυτό που λέω είναι ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε και να κράζουμε ανθρώπους αν δεν ξέρουμε ακριβώς.Στο μεγάλο μπαμ έτυχε να έρθω σε επαφή και εγώ με άτομο που είχε και από τον εοδυ δεν απαγόρευσαν στους δικούς μου να βγαίνουν γιατί 1ον εγώ ήμουν σε ένα δωμάτιο μόνος και 2ον ήταν επαφές 3ο επιπέδου

      Διαγραφή
    4. Ο ΕΟΔΥ είναι για τα πανηγύρια σημασία δεν τους δίνουν, το γνωρίζω εμπειρικά. Όλα ένα ψέμα.

      Διαγραφή
  2. Παιδιά να μας ενημερώνετε συνέχεια. Είστε οι καλύτεροι και πιο άμεσοι από τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι στην Αλμωπία!!!! Ρε μέλι έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ απλά, δεν τηρούμε ούτε τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασιας. Ειδικά μετά το "φιάσκο "της Φουστανης και οι λίγοι σοβαροί χαλαρωσαν εντελώς

      Διαγραφή
    2. Γιατί στα γιαννιτσα ή στην Έδεσσα πληρούν μέτρα;
      Ρε τι λέτε δεν τους βλέπουμε;

      Διαγραφή
  4. Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό... Θελει πολλή προσοχή από όλους. Στην Ξάνθη μέσα σε μια εβδομάδα είχαν 6 νεκρούς σε ένα μικρό χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλες ηλικίες ή ευπαθείς ομάδες και ο Sars θα τους σκότωνε.

      Διαγραφή
  5. Ολοι αυτοι απο τον Εξαπλατανο, οι οποιοι ειναι μαλιστα και εργαζομενοι στο Νοσοκομειο Εδεσσας, δεν θα επρεπε να παιρνουν περισσοτερα μετρα προστασιας??? Ακομη και αν δεν τους ειπαν να μεινουν σπιτι τους σε καραντινα, ατομικη ευθυνη λεγεται, οπως σωστα εγραψε καποιος κυριος νωριτερα!Επικινδυνες τακτικες για ατομα που ανηκουν σε χωρο υγειας!!! Ειναι δυνατον σε δημοσιο Νοσοκομειο να μην τηρουνται τα απαραιτητα μετρα προστασιας, ξεκινώντας πχ απο την υποχρεωτικη μασκα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ???καποιος πρεπει να επεμβει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται κύριε στα νοσοκομεία. Βάλε μυαλό σε αυτούς που λούζουν με βρισιές τους ανθρώπους αυτούς (τους υγειονομικούς) που συνεχώς μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και δέχονται τα χίλια μύρια από επιθέσεις από ανεγκέφαλων.

      Διαγραφή
    2. Γνωριζω πολυ καλα και γι αυτο το ανεφερα πως πχ μασκες δεν φορανε ολοι (βασικα φορανε ελαχιστοι!), κατι το οποιο θελω και να το καταγγειλω!!! ΔΕν νοειται σε δημοσιο νοσοκοκομειο να μην φορανε ολοι μασκες! Δεν νοειται να μην γινουν τεστ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους εργαζομενους του νοσοκομειου, ΔΕΝ νοειται να συνεχιζουν να πηγαινουν στην εργασια τους στο νοσοκομειο ατομα που ειχαν ΑΜΕΣΗ επαφη με τα κρουσματα! Και γι αυτο θα το ξαναπω, καποιος πρεπει να επεμβει, τα πραγματα ειναι σοβαρα, δεν παιζουμε με την υγεια μας!!!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ στο ότι πρέπει να διακόψουν όλοι την εργασία όσοι είχαν άμεση επαφή με τα κρούσματα. Αδιανόητο να μην φοράν τη μάσκα συμφωνώ και σε αυτό. Το κακό πιστεύω ότι ξεκίνησε και αυτό είναι άποψη μου από τις πρόσφατες έκτακτες προσλήψεις. Το γιατί, ευνόητο.

      Διαγραφή
  6. Πάντως εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα,συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς έλεγχο !!! Και δεν έχει έρθει και συνεργείο του ΕΟΔΥ για την ιχνηλατηση!!! Πέρα βρέχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχήν περαστικά στους ανθρώπους.να το περάσουν όσο ποιο ανώδυνα.να μην τους ΔΟΎΜΕ ΟΥΤΕ σαν λεπρούς ΟΥΤΕ σαν ψοριαριδες.μθα γρίπη βαριάς μορφής είναι που μπορεί κάποιο ηλικιωμένο να τον τελειώσει.αλλα αλλα αλλα...θα πρέπει οι συνομοσιωλογοι να σοβαρευτούμε.να προσέχουν και να προσέχουν λαμβάνοντας μέτρα αυτοπροστασίας.γιατι η μαμά μου η μαμά σου μπορεί να πεθάνουν.τα συγγενικά πρόσωπα των ανθρώπων που νοσούν πρέπει να έχουν στοιχειώδες φιλότιμο.3 .4 μέρες υπομονή.το καφενείο δεν θα φύγει ΓΙΑΤΙ ποτε στα καφενεία με ελαφρά την καρδιά. Μην βλέπετε συνωμοσίες.λιγο φιλοτιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε δεν κόβεται τον σβέρκο σας που νοιαστηκατε όλοι εσείς για τον ιό που μιλάτε και για παιδεία.μας έχετε ζαλίσει με τον ψευτο ιό σας εξυονακηδες ας κάνουν καμία νεκροψία και μετά βλέπουμε πόσοι έχουν πεθάνει.μολις βγάλουν εμβόλιο τρέξτε πρόβατα να σωθείτε κοιμησμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.