Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρέωση 10 ευρώ (!) για είσοδο και καφέ σε beach bar της Χαλκιδικής και Coca Cola από…χρυσάφι


Φαινόμενα αισχροκέρδειας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και beach bar της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, καταγγέλλουν πολίτες στο thesseconomy.gr.
Ειδικότερα, ζευγάρι επισκέφτηκε καφετέρια σε πολυχώρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
«Παρήγγειλα μια Coca Cola των 330 ml και ο άνδρας μου έναν καφέ. Ωστόσο, κόντεψα να λιποθυμήσω όταν είδα ότι χρέωναν το αναψυκτικό και μάλιστα την μικρή συσκευασία προς 5 ευρώ(!), περισσότερο δηλαδή και από τον καφέ», δήλωσε η καταγγέλλουσα.

5 ευρώ είσοδος σε beach bar
Την ίδια ώρα, εισιτήριο για την είσοδο σε beach bar(!) έβαλαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος που βρίσκεται στη Χαλκιδική για να καλύψουν τις τρέχουσες… ανάγκες.
«Φτάνοντας στην είσοδο είδαμε την ταμπέλα 5 ευρώ και βάλαμε τα γέλια», έγραψε στις αξιολογήσεις η κα Π. ενώ κατήγγειλε πως δύο καφέδες (φραπέ και φρέντο) κοστίζουν 8,5 ευρώ.
«Σερβίρουν πίτσα κατεψυγμένη, βουλγάρικης προέλευσης σε τιμή 10 ευρώ», παρατήρησε η κα Ν. ενώ την μη έκδοση αποδείξεων, κατήγγειλε ο κ. Α.
Ωστόσο, οι ιθύνοντες  φαίνεται πως έχουν προσαρμοστεί τις τιμές στην μετά Covid-19 εποχή, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι πέρυσι η ξαπλώστρα στις πρώτες σειρές, κόστιζε 10 ευρώ/άτομο.  

Πηγή: Thesseconomy.gr- Γ. Κατσιάνης   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΨΑΘΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ....ΞΥΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευκαιρια να μην παει κανεις να δω ματα τι θα τις κανει τις coca coles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι η πρωτη φορά που συμβαίνει αυτό στη Χαλκιδική!!!!τοσα τους χρειάζονται φαίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από εμάς έχασαν 5 άτομα ήδη.
    Δίπλα τους με Ψυγείο, ομπρελίτσα, ψάθα και να πάνα πηδηχτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.