Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάκης Χατζηδημητρίου: «Δεν είναι στραβός ο γιαλός κ. Μπάτση, στραβά αρμενίζετε»


Με ειλικρινή λύπη και απορία διαπιστώνουμε, ότι η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας για τον τρόπο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου εξακολουθεί πεισματικά και αυταρχικά να επιμένει στην δια περιφοράς, εξ αποστάσεως, συνεδρίαση.

Επιμένει δηλαδή στην έλλειψη ουσιαστικού δημοκρατικού, πολιτικού διαλόγου στο κυρίαρχο θεσμικό μας όργανο. Αποτέλεσμα να έχει φιμωθεί το δημοτικό συμβούλιο ως βουλευόμενο σώμα, να μην αναπτύσσεται ζωντανός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και απλά να ψηφίζουμε ναι, όχι, λευκό ή παρών στις φερόμενες ως εισηγήσεις, που πολλές φορές είναι ελλιπείς, αόριστες ή στερούνται επίκλησης νόμων και διατάξεων. Έτσι πλήττει τις αρχές της διαφάνειας και της άμεσης πληροφόρησης των πολιτών, αρνούμενη το αυτονόητο δικαίωμά μας στην ουσιαστική ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων. Δεν μας έχει αποσταλεί ποτέ, μέχρι σήμερα, με την ολοκλήρωση της κάθε δια περιφοράς συνεδρίασης, έγγραφη ενημέρωση, ώστε να γνωρίζουμε τι αποφασίστηκε και με πόσες ψήφους υπέρ ή κατά, ώστε να μην εγείρονται ερωτήματα (όπως για το θέμα της λειτουργίας του πεζόδρομου).

Φυγομαχεί και κρύβεται πίσω από ανυπόστατες δικαιολογίες.

Προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες με μεγάλα λόγια και ανύπαρκτο έργο.

Εδώ και μήνες έχει διαλέξει τον επικίνδυνο δρόμο της πόλωσης.

Παραβιάζει την κοινή λογική.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός κ. Μπάτση, στραβά αρμενίζετε»

Για το συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία»

Ο επικεφαλής
Σάκης Χατζηδημητρίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.