Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης: Σε όλους τους συνταξιούχους εφάπαξ μέσα στο 2020 τα αναδρομικά


Πρόκειται για ποσό 1,4 δισ. ευρώ και αφορά κύριες συντάξεις - Η κυβέρνηση συμμορφώνεται με τις δικαστικές αποφάσεις είπε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός - Η δαπάνη αγγίζει τα όρια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων του τόπου, πρόσθεσε. 

Μέσα στο 2020 θα καταβληθούν και μάλιστα εφάπαξ τα αναδρομικά των συνταξιούχων, συμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, είπε από το βήμα της βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. «Η κυβέρνηση συμμορφώνεται με τις δικαστικές αποφάσεις», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, προσδιορίζοντας στα 1,4 δισ.ευρώ το ποσό που αφορά κύριες συντάξεις του ιδιωτικού τομέα, δικαίωμα που επεκτείνεται και στον δημόσιο τομέα με λίγο παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας δικαιούχους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Το ζήσαμε και αυτό!!!
    Ο Λακης ο νεαρουλης βουλευτης μας, ακριβώς αυτό ανηρτησε στο Προφίλ του, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι με ενέργειες του έγινε και τα λάικ και τα συγχαρητήρια πάνε σύννεφο από τους οπαδούς του.
    Να ζήσει η παλαιοκομματικη νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα ξέρετε καλά, από 3,5 δις που θα τα έπαιρναν όλοι τα κατακουτσουρεψε στο 1,4, διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα είπε ο ίδιος στη βουλή.
    Αμα τα πάρουν τηλεφωνήστε μας, δώστε σανο στο λαό.
    Πρέπει να φάνε κι άλλα μύρια τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκοψαν τα αναδρομικά που δικαιώθηκαν οι συνταξιούχοι κατά 60%
    Ασε μας λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.