Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώθηκε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις έως τις 28 Αυγούστου -Σε 8 δόσεις ο φόρος


Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου.
Η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων λήγει στα τέλη Ιουλίου, αλλά εκκρεμεί η κατάθεση του 25% του συνόλου των δηλώσεων και έτσι, δίνεται παράταση για ένα μήνα ακόμη.

Την ανακοίνωση έκανε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεζυρόπουλος στην επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται το φορολογικό νομοσχέδιο, όπως είπε για να διευκολυνθούν οι πολίτες και τα φοροτεχνικά γραφεία για την υποβολή τους. Οπως εξήγησε ο υφυπουργός, ισχύει η καταβολή στου φόρου σε 8 δόσεις και αφού δόθηκε νέα παράταση θα γίνουν και οι αναγκαίες προσαρμογές για τις δόσεις.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τελικά αυτοί είναι χειρότεροι από τους συριζαίους. θα ήταν σωστό του χρόνου να μην ορίσετε ημερομηνίες υποβολής και να αφήσετε τον κόσμο ελεύθερο να κάνει τη δήλωση του οπότε επιθυμεί γιατί αδικείται αυτούς που ήταν τυπικοί στις ημερομηνίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρέπει να είσαι άσχετος κύριε 6:15.Η φετινή χρονιά έχει σωρεία νέων νομοθεσιών και εάν δεν το γνωρίζεις, στα τέλη Αυγούστου πιθανόν να δωθεί νέα παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου.Αν είσαι πάντως αληθινός πατριώτης να λες το λογιστή σου να σου βγάζει φόρο και να τον πληρώνεις κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.