Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξόφληση του οφειλόμενου 35% των αγροτικών αποζημιώσεων - Επικοινωνία Βασιλειάδη με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ


Με αφορμή την ανακοίνωση του Κυβερνητικού εκπροσώπου για την ενίσχυση του ΕΛΓΑ και την άμεση καταβολή του 35% των οφειλόμενων αποζημιώσεων προς τους παραγωγούς, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Ο κ. Λυκουρέντζος επιβεβαίωσε στο Βουλευτή ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε την ενίσχυση του ΕΛΓΑ, όπως προβλέπεται, από τον κρατικό προϋπολογισμό με 35.000.000€. Πρόκειται για την πρώτη φορά από το 2011 που εφαρμόζεται η πρόβλεψη για κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του Οργανισμού από το Δημόσιο. Με βάση το σχεδιασμό, η πληρωμή του υπολειπόμενου 35% στους δικαιούχους θα έχει ολοκληρωθεί προς το τέλος Ιουλίου.
Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικώς:
«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα Αγρότη. Έχω επανειλημμένως επισημάνει ότι το να υλοποιούμε τα δίκαια και τα αυτονόητα δεν είναι αφορμή για πανηγυρισμούς. Τα αποτελέσματα έρχονται μετά από σκληρή, διαρκή και συνεπή δουλειά. Απέδωσε η ενιαία και συλλογική προσπάθεια του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Οικονομικών, του Προέδρου του ΕΛΓΑ και των Βουλευτών και των φορέων της ελληνικής υπαίθρου.
Σε ό,τι με αφορά, ήδη από την αρχή του χρόνου μετέφερα το δίκαιο αίτημα των αγροτών στην Κυβέρνηση, με Ερωτήσεις και Αναφορές μου, αλλά και με προσωπικές παρεμβάσεις στις ηγεσίες των αρμόδιων Υπουργείων.
Η θέση μου είναι σαφής και ξεκάθαρη: Υποστηρίζω την πλήρη αναδιοργάνωση του ΕΛΓΑ, με μόνιμη συμμετοχή του κρατικού προϋπολογισμού στα λειτουργικά έξοδα του Οργανισμού, ώστε να καταβάλλονται οι αποζημιώσεις σε μία δόση (100%) και στην ώρα τους.»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μόνο για γέλια είστε. Σε ένα άλλο σάιτ τα ίδια λέει και ένας άλλος συνάδελφό σου του νομού. Τελικά μαλώστε ποιον να χειροκροτήσουμε. Έχω περιέργεια όμως να δω και για το μήπως οι πληρωμές! θα γίνουν και με την μεγάλη και άοκνη προσπάθεια της κυρίας Τζάκρη. Αλλά αυτά λίγο ενδιαφέρουν . Σημασία έχει να πληρωθούν οι αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποτε θα τα δωσουνε πες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπουδαια δουλεια. Μεγαλη επιτυχια. Μπραβο. Αξιζετε το μισθο σας.
    Δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας έχετε μπερδέψει, εσύ, ο Σταμενίτης ή ο Καρασμάνης τελικά το καταφέρατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφεις από την αρχή του χρόνου μετέφερες το δίκαιο αίτημα.Τελικα τι είσαι αχθοφόρος; Χαμάλης; Ταχυδρομος; Ολα αποδεικνύεται ότι τα έκανες στον βρόντο !! Όλα τα τα έστελνες στο γάμο του καραγκιόζη!! Ξαφνικά στις 3 Ιουλίου θυμήθηκες και εσύ να πάρεις ένα τηλεφωνο στο Σκυλακάκη,όπως και Ο Σταμενιτης να πάει στην 1η Ιουλίου να φωτογραφηθεί στο Οικονομικών!! Τρώει η κατσίκα ταραμά!! Αν πάς λίγο πιο πάνω στην καρατζοβα και διαβάσεις(Που είμαι σίγουρος ότι το ρούφηξες) το Δελτίο του Γερολυκου Καρασμανη ,θα δεις ότι σας αδειάζει,σας ξεσκεπάζει, και λέει την αλήθεια τι έγινε και πως έγινε.Αφου και Λυκουρέντζου έλεγε στην Νομαρχία τέλος Αυγούστου .Ας είναι καλά, ο Μητσοτάκης που παρενέβη στις 30 Ιουνίου και έδωσε εντολή,όπως έδωσε εντολή για το εμπάργκο για το οποίο λέγατε ότι δεν το πάρουμε και
    ότι ο μπάρμπα Γιώργος μας κοροϊδεύει.Και μετά μας πέρνατε τηλέφωνα ,όπως πέρνετε και τώρα, λες και μείς είμαστε χαιβάνια και δεν συλλαμβάνουμε τις γκάφες ,τις αντιγραφές και τις παπαριες σας.Τι δεν καταλαβαίνεις,σε τι δεν έχω δίκιο,εδώ η καρατζοβα μας δίνει δημόσιο βήμα να μιλήσουμε με επιχειρήματα και όχι στο μηλιτό, στο ψιθυριστό ,ο τάδε υπουργός είναι κολλητός μου,ο δείνα είναι φιλαράκι, ότι θέλεις ,όλα τα μαχαίρωνω όλα τα σφάζω.Εδω στην καρατζοβα να τα πούμε Ενώπιος Ενωπίω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλα επώνυμα για να εκφράσεις δημόσιο λόγο, αλλιώς τζάμπα γράφεις θα σε θεωρούν εγκάθετο φίλε.
      Ή μήπως είσαι;

      Διαγραφή
  6. Μπράβο ,στον 12,30 λέει τα πράγματα όπως είναι και δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς και για τον Ελγα, και για το εμπάργκο και όλα τα άλλα είναι ακριβώς όπως τα λέει και επειδή συμπλήρωσε ενα χρόνο από τότε που εξελέγη στην βουλή ,πράγματι εχει διακριθεί στην φωτογραφία,στην γκάφα στην αντιγραφή .Τίποτα άλλο δεν βλέπω,περίμενα απο ένα νέο ,κάτι το καινούργιο ,το φρέσκο .Πιστεύω όμως ότι έχει περιθώρια να διορθωθεί και να δείξει το νέο ήθος και ύφος.Δεν πιστεύω σε αυτό που λένε ότι τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.