Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός 48χρονος σε τροχαίο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσών


Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 48χρονος από την Αθήνα. Λίγο μετά τη 01:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας έφυγε από το δρόμο του στο 44ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσών στο ύψος λίγο μετά τον κόμβο της Παραλίμνης και προσέκρουσε σε μεταλλική περίφραξη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. 
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

 Τέσσερα τα θύματα θανατηφόρων τροχαίων μέσα σε δύο 24ωρα στην Κεντρική Μακεδονία

Επρόκειτο για το τέταρτο θύμα τροχαίου δυστυχήματος μέσα σε διάστημα δύο 24ωρων που καταγράφεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (εκτός Θεσσαλονίκης). Είχε προηγηθεί το θανατηφόρο τροχαίο στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο αδελφές, 55 και 61 ετών, οι οποίες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, όπως επίσης η περίπτωση 48χρονης, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος της εξετράπη της πορείας, στον Μοσχοπόταμο Πιερίας, ενώ η ίδια επέβαινε στην καρότσα του οχήματος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. 100ΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ.....
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ !!! 🤬😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟ'Ι'Ο !!!!!🤬😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.