Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετική στον κορωνοϊό ηλικιωμένη από την Αλμωπία που είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο Έδεσσας


Σήμερα νοσηλεύεται στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαϊδας 

«Θρίλερ» με ηλικιωμένη από χωριό της Αλμωπίας που νοσηλεύεται στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε νοσηλευθεί το προηγούμενο διάστημα στο Νοσοκομείο Έδεσσας και στη συνέχεια, με απόφαση των οικείων της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας για να χειρουργηθεί.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο Έδεσσας -και μάλιστα σε προεγχειρητική κατάσταση- για μια εβδομάδα περίπου, δεν υποβλήθηκε σε κανένα τεστ για covid 19, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Το τεστ όμως έγινε αμέσως με την εισαγωγή της στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορωνοϊό και επιβάλλεται ο έλεγχος για covid19 στους ασθενείς που πρόκειται να χειρουργηθούν. Σημειώνεται ότι η ηλικιωμένη ήταν ασυμπτωματική και έχει υποβληθεί σε δεύτερο τεστ από το οποίο αναμένονται τα αποτελέσματα.

Η παραπάνω εξέλιξη έχει «θορυβήσει» την διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Έδεσσας λόγω του γεγονότος ότι με την ηλικιωμένη, κατά την διάρκεια της νοσηλείας της, ήρθε σε επαφή ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Και το ερώτημα που προκύπτει: Δεν πρέπει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ; Υπενθυμίζουμε ότι μεγάλο μέρος των εργαζομένων είχε υποβληθεί  μαζικά σε τεστ πριν από κάποιες ημέρες μετά από την διάγνωση σε εργαζόμενους του νοσοκομείου ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ρε τι έχετε εκει και κολλάτε μόνο εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς κορονοιο,εσείς γκρίνια απίστευτη όλοι λίγο πολύ κάτι έχουμε..

      Διαγραφή
    2. Μόνο γκρίνια;
      Την καρμιρια τους που την πας, τέρμα μίζεροι οι εδεσσαιοι

      Διαγραφή
    3. Ε είπαμε όλοι κάτι εχουν.Εχω μια απορία όμως που θέλω να μας τη λύσει ο φίλος/η από την Έδεσσα γιατί τόση ζήλεια με την Αλμωπία;Δεν θα ήθελες να ξέρεις πως σε θεωρούν κάποιοι από άλλες περιοχές του νομού.

      Διαγραφή
  2. παντού έχει.Το σχέδιο λεει ανακοινώστε της Αλμωπίας για να μην έρχονται μετανάστες.Ναι? με ακούτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΕΤΑΣΟΥ ΤΑΧΙΣΤΑ., ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...........

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.