Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα διοίκηση στον Ολυμπιακό Γαλατάδων


Με μεγάλη προσέλευση στις εκλογές ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία , σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νέος αθλητικός Νόμος, για την εκλογή νέου διοικητικού Συμβουλίου στον Ολυμπιακό Γαλατάδων. Αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα με την κάτωθι κατανομή αξιωμάτων:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΗΛΩΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΜΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΠΛΕΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΤΡΕΜΠΟΛΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ:ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Υπεύθυνος Ιατρικού τιμ: ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Με την κατανομή αρχίζει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός με την εύρεση Προπονητή και παικτών. Επίσης προχωρά και ο διοικητικός σχεδιασμός που αφορά το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις, τον ιματισμό, κοκ.

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές έγιναν στην σκια της τραγικής είδησης του θανάτου του Νίκου Μάλαμα, βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας και πάτερα του σημερινού αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Μάλαμα που έφυγε πρόωρα. Σύσσωμο το νέο διοικητικό συμβούλιο παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία για να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ Τανάσκο Χρήστο και την διορισθείσα δικηγόρο κα Μαρία Ζαραλή για την καθόλα άψογη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών

Για τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.