Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος ΚΕΚΑΠΠΑ Πέλλας: "Δεν υπάρχει πρόθεση να μην λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός Αθύρων"


Ανησυχία επικρατεί σε γονείς της Κοινότητας των Αθύρων Πέλλας, για το ενδεχόμενο της μη λειτουργίας για φέτος του Παιδικού Σταθμού της Κοινότητας. Τα Άθυρα είναι μια μεγάλη κοινότητα 1.800 κατοίκων στο άκρο του Δήμου Πέλλας και θα ήταν πραγματικά παράδοξο να επαληθευτούν οι ανησυχίες των γονιών. Σε επικοινωνία που είχε η Εφημερίδα μας με τον πρόεδρο του ΚΕΚΑΠΠΑ Πέλλας Νίκο Βαρνάλη, μας ανέφερε ότι "δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση" και μάλιστα σημείωσε πως "ο σκοπός μας είναι η δημιουργία παιδικών σταθμών για την εξυπηρέτηση των δημοτών και όχι το κλείσιμο". 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα πάνω από 10 παιδιά, αριθμός ικανός για να λειτουργήσει ο παιδικός σταθμός. Άλλωστε πανελλαδικά τους εμπλεκόμενους φορείς προβληματίζει το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί με τα μισά σχεδόν παιδιά σε κάθε τμήμα, για την αποφυγή διάδοσης του covid 19. 

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες θα πρέπει να στηριχθούν έμπρακτα και οι νεαρές μητέρες με μικρά παιδιά που αναγκάζονται να εργάζονται πολλές ώρες καθημερινά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φροντίσουν μόνες το παιδί τους. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.