Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντώνης Τζάκος: Τι είχες …Δάνη, τι είχα πάντα…


Η απάντηση του Αντώνη Τζάκου, Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Ε Πέλλας και Γραμματέα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος, προς τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος Συγκοινωνιών στον Μυλότοπο:

Αγαπητοί συμπολίτες  αναγκάζομαι να μπω σε μια διαδικασία  απάντησης προς τον κ. Τζαμτζή , το οποίο προσωπικά απεχθάνομαι ως ενέργεια  , καθώς αποτελεί στοιχείο του παλαιοκομματισμού,  κάτι που ο κ. Τζαμτζής γνωρίζει πολύ καλά από την μακρόχρονη πορεία του στα βουλευτικά έδρανα  . 
Οφείλω να πω πως δεν περίμενα τίποτα περισσότερο   στην απάντηση του κ.Τζαμτζή  πέρα από την γνωστή τακτική της λασπολογίας , των προσωπικών επιθέσεων και χαρακτηρισμών . Επί της ουσίας όμως μηδέν και πολλά  θα…θα..θα….   
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή .Ο κ. Τζαμτζής μας αραδιάζει μια σειρά από ενέργειες του για το θέμα της Δ/νσης Μεταφορών όμως η πραγματικότητα λέει άλλα . Κανένα έγγραφο και καμία ενημέρωση σε κανέναν Σύλλογο εργαζομένων δεν έκανε ο κ. Τζαμτζής  για το φλέγον ζήτημα της Δνσης Μεταφορών όπως ευαγγελίζεται.  Άλλωστε οι εργαζόμενοι της Δ/νσης  Μεταφορών είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και αν δεν έχουν ήδη τρομοκρατηθεί μπορούν κάλλιστα να το επιβεβαιώσουν  . Όπως επίσης και  οι διάφορες  συζητήσεις με το Υπουργείο Άμυνας και οι υπόλοιπες ενέργειες που αναφέρει ο κ. Τζαμτζής ότι έχει  κάνει  ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω με πιο  τρόπο αποδεικνύονται. Προφανώς όχι με  λόγια του αέρα…. 
Η ταραχή του κ.Τζαμτζή είναι έκδηλη καθώς επί της ουσίας δεν έχει να επιδείξει καμία ενέργεια. Η έκθεση του Τεχνικού Ασφάλειας , η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2020 αναφέρει 25 σημεία για τα οποία η Δ/νση Μεταφορών θα έπρεπε να είχε ήδη φύγει από εκεί , από χθές ….Για αυτά τα 25 σημεία ακαταλληλότητας του κτηρίου δεν έκανε κουβέντα ο κ. Τζαμτζης  αλλά προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από προσωπικές επιθέσεις και από τον….κορωνοιο.  
Και για να επισέλθω σε κάποιες λεπτομέρειες  που αναφέρει στο εγγραφο του ο κ.Τζαμτζής θα σας αναφέρω ότι θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ψηφιοποίηση του αρχείου της Δ/νσης Μεταφορών που αναφέρει  δεν σημαίνει ότι το φυσικό αρχείο θα καταστραφεί και θα απελευθερωθεί χώρος. Το φυσικό αρχείο (δηλ τα έγγραφα) είναι υποχρεωτικό από την νομοθεσία να υπάρχουν αλλά πώς να τα γνωρίζει αυτά ο κ.Τζαμτζής . Προφανώς αυτά του είπαν στο αυτί αυτά λέει δημόσια. Όσο για τις φωτογραφίες  της δημοσίευσης μου μάλλον δεν είχε τον χρόνο για να τις δει όλες .Εστιάζει σε μια μόλις από τις 23 , ενώ για τις υπόλοιπες το μελάνι στέρεψε.
Η ηθική μου και οι αξίες μου  δεν μου επιτρέπουν  να πέσω στο επίπεδο των προσωπικών χαρακτηρισμών του κ. Τζαμτζή  , οποίος αφήνει υπονοούμενα  για την εργασιακή και πολιτική μου πορεία . Αυτό όμως που θα πρέπει να καταλάβει ο. κ Τζαμτζής είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν  το Σύνταγμα και οι νόμοι και οφείλει να τα σέβεται . Το Σύνταγμα λοιπόν ορίζει και προστατεύει τις συνδικαλιστικές  ελευθερίες. Αν έχει κάποια αντίρρηση επ΄αυτού προφανώς και είναι δικό του θέμα . Οι συνδικαλιστές  υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και στην παρούσα κατάσταση αυτό πράττω και θα το πράττω για όσο διάστημα  εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου . 
Τα περί εκλογών και τα διάφορα άλλα πολιτικά παιχνίδια  που μου προσάπτει ο. κ. Τζαμτζής είναι σαφέστατα αποτέλεσμα  της δημιουργικής οφείλω να πω φαντασίας του. Ο κ. Τζαμτζής προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικούς αντιπάλους ώστε να κρύψει την πολιτική του ανυπαρξία ως Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας εδώ και ένα χρόνο. Προφανώς και δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό το παλαιοκομματικό και ξεπερασμένο δρόμο. 
Αγαπητοί πολίτες του Ν. Πέλλας , με το χέρι στην καρδία δηλώνω ότι είναι προς τιμήν των συναδέλφων εργαζομένων στην Δ/νση Μεταφορών Γιαννιτσών που ανέχονται αυτή την τραγική κατάσταση .Οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται σε άθλιες συνθήκες εδώ και πάρα πολύ καιρό ,  τιμώντας την  Δημόσια Διοίκηση. Όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει ούτε στους εργαζόμενους  ούτε και στους πολίτες της περιοχής των Γιαννιτσών .  Σας καλώ λοιπόν να συνδράμετε με όλες σας τις δυνάμεις ώστε η Δ/νση μεταφορών να μεταστεγαστεί ΑΜΕΣΑ και  οι συνάδελφοι να  εργάζονται σε ένα περιβάλλον που θα τους εξασφαλίζει πρώτα από όλα συνθήκες υγιεινής  και  ασφάλειας  που προβλέπονται  από τον νόμο και απερίσπαστοι να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που σας αξίζουν .Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε άμεσα.  
Ο κ. Τζαμτζής  βρίσκεται στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη από το 2019  έχουμε ξεπεράσει το μισό  του 2020 και  έχει τεράστιες ευθύνες.  Δεν θα κρυφτεί πίσω από καμία αντιπαράθεση. 

Αντώνης Τζάκος 
Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Ε Πέλλας
Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. ποιος Τζακος????? τι ειναι αυτο το φρουτο και ποτε βγηκε στο κλαρι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δανή ξέρεις από ποιους ξεκινάει όλο αυτό... και ποιοι είναι απο πίσω ...κάνε το ποτάμι θωράκισε την πολη... και σιγά σιγά όλα θα σβήσουν. Είναι μάχη πλέον είναι κοινό μυστικό στην πολη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μεγάλε αν δούλευες τόσο όσο πάει ροδάνι και η γλώσσα σου αυτή η χώρα θα πήγαινε πολύ μπροστά .αντε μπράβο κηφίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν βαθμολογούμε τους υπαλλήλους του Τ συγκοινωνιών εδεσσα και Γιαννιτσά όλοι εκτός από 1 κάτω από το 0 Και μάλιστα πολύ κάτω του 0, δεν είναι ικανοί ούτε να ταΐζουν ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει Διευθυντής και προϊστάμενοι που βαθμολογούν αυτοί τους υπαλλήλους να φωνάξουν και εσένα να βγάλεις τα αποθηκευμένα σου αφού έχεις άποψη επ αυτού.

      Διαγραφή
  5. Έχεις τα 2 χειρότερα επάνω σου υπάλληλος του συγκοινωνιών και εργατοπατέρας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει σχεδόν ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακράν οι χειρότερες υπηρεσίες της περιφέρειας τα 2 τμήματα συγκοινωνιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγάλτε όλοι τα αποθηκευμένα εδώ ανώνυμα. Αλλά ας το παραδεχτούμε ότι έχει δίκιο ο κύριος Τζακος. Δεν μας τιμά αυτή η τριτοκοσμική εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος αντιστέκεται δεν είναι αρεστός.
    Μπράβο στο θάρρος σου να τα πείς έξω από τα δόντια. Μακάρι να ήταν κι άλλοι σαν εσένα και όχι γλύφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΈΝΗΣ ΤΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΈΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι το εργασιακό Νταχάου των υπηρεσιών κανένας δεν θέλει να πάει εκεί.Μαθαμε ότι οι 4 υπάλληλοι που τοποθέτησαν από τον Δάνη στην Έδεσσα για να αντικαταστήσουν αυτούς που φύγανε βάλανε όλοι μέσον για να μην πάνε σε αυτή την υπηρεσία . Είναι έτσι κύριε σνπεριαρχα η όχι? Αν όχι γιατί δεν πήγαν ακόμα? Ποιος μεσολάβησε και δεν πήγαν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κόσμος σας φτύνει αν έχεις καταλάβει...Και αυτό είναι για τις κακές υπηρεσίες που προσφέρετε. Ότι χειρότερο από το δημόσιο το έχετε Εκεί, η πλάκα είναι ότι βγαίνεις και μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γνωστός μου έδωσε εξετάσεις σε μια αίθουσα με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Ένας ανεμιστήρας υπήρχε μόνο και μόνο στο γραφείο του διευθυντή υπάρχει κλιματιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας απαντήσει πρώτα ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης γιατί άλλαξε υπηρεσία στους συγκεκριμένους υπαλλήλους του Συγκοινωνιών στην Έδεσσα. Μήπως για να τους ξεκουράσει από την πολύ δουλειά? Μήπως δεν εξυπηρετούσαν του πολίτες? Και τί έκανε για αυτό? Ή μήπως γιατί είχαν βύσμα και έπρεπε να τους τακτοποιήσει? Εμείς που συναλλασσόμαστε καθημερινά με την υπηρεσία γνωρίζουμε καλά. Αν τελικά τοποθέτησε άλλους υπαλλήλους ελπίζω να είναι τεχνικοί υπάλληλοι και όχι διοικητικοί για να μπορούμε να συνεννοούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπου φύγει φύγει είναι όλοι τους από το συγκοινωνιών γιατί άραγε ? Τι φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.