Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προτάσεις Γ. Τεκτερίδη για τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας στο Ν Πέλλας


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γαβριήλ Τεκτερίδης με ανοιχτή επιστολή του στο αρμόδιο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προτείνει λύσεις για την κυκλοφορικά βελτίωση στο Ν Πέλλας. Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

ΠΡΟΣ:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Γιαννιτσά, 30-6-2020

ΑΝΑΦΟΡΑ

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,
Έχοντας την τιμή να εκπροσωπώ τους συντοπίτες μου της Π.Ε. Πέλλας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κ.Μ. και διατρέχοντας τον Νομό από άκρη σε άκρη, διαπιστώνω καθημερινά τις υποβαθμισμένες και επικίνδυνες κυκλοφοριακές συνθήκες του, γεγονός που επανειλημμένα έχει αποτυπωθεί σε συσκέψεις και αναφορές.

Σήμερα, με την παρέμβασή μου αυτή, περνώντας από τις γενικόλογες αναφορές σε ειδικότερα θέματα, επισημαίνω την ανάγκη κατασκευής κυκλικών κόμβων στα εξής δύο σημεία:

1. ΕΟ 2-Κόμβος Μαυροβουνίου: Η κατασκευή κυκλικού κόμβου θα επιτρέψει την απρόσκοπτη κυκλοφορία και ροή των οχημάτων και θα μηδενίσει τα ατυχήματα που προκαλούνται εξαιτίας του εκνευρισμού των οδηγών

2. Διασταύρωση Επαρχιακής οδού Αραβησσού Γιαννιτσών με Ν. Μυλότοπο: Η κατασκευή κυκλικού κόμβου θα διευκολύνει την κυκλοφορία και θα μηδενίσει ατυχήματα εκ των οποίων πολλά είναι θανατηφόρα (16 νεκροί) καθώς στο σημείο αναπτύσσονται υπερβολικές ταχύτητες.

Με την ελπίδα ότι θα λάβετε σοβαρά τις διαπιστώσεις – προτάσεις, σας δηλώνω ότι είμαι στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και ενέργειες, ώστε σταδιακά να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές δυσκολίες στο Νομό μας

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γαβριήλ Β. Τεκτερίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση. Επιπλέον πλήρη αναδιαμόρφωση των νησίδων στην Αξό ίσως με κυκλικό κόμβο και επίσης κυκλικό κόμβο στην Αψαλο με κατάργηση των φαναριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι γιατί η παλιά εθνική έχει φτιάξει εδώ και καιρό και τώρα μας μένουν οι λεπτομέρειες.Αμφιβαλλω αν υπάρχει άλλη διασταύρωση στον Νομό με περισσότερες πινακίδες από αυτή του Ν.Μυλοτοπου.Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία των οδηγών και υπέργεια να γίνει θα πετούν από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.