Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαδικτυακή Διαβούλευση Μέτρων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πέλλας


Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας είναι ένα μεγάλο έργο που υλοποιεί ο Δήμος Πέλλας και αφορά στον τρόπο μετακίνησης στην πόλη των Γιαννιτσών.
Κάθε πολίτης μπορεί να συμμετάσχει στη δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση και να καταθέσει τις προτάσεις του για όλα όσα θεωρεί ότι μπορούν να βελτιώσουν την πόλη.
Ο Δήμος Πέλλας έχει φτάσει στο τελικό στάδιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και με την υποστήριξη του αναδόχου και σε συνεργασία με το δίκτυο εμπλεκομένων φορέων έχουν καταλήξει σε μια αρχική μορφή των μέτρων και παρεμβάσεων που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την επόμενη δεκαετία σχετικά με το σύστημα μετακινήσεων της πόλης.
Στην προσπάθεια αυτή λήφθηκαν υπόψη:
• Τα συμπεράσματα της ανάλυσης της υφιστάμενης κατάστασης σχετικά με τη λειτουργία του δικτύου
• Τα προβλήματα που ανέδειξαν οι φορείς κατά τη διάρκεια του συμμετοχικού σχεδιασμού
• Το τελικώς διαμορφωθέν σενάριο κινητικότητας που αναδείχθηκε μέσω της διαδικτυακής δημοσκόπησης από την τοπική κοινωνία
Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο σύνδεσμο της έρευνας και αφού μελετήσετε τα προτεινόμενα μέτρα, να απαντήσετε στις ερωτήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα έργου να καταλήξει στην τελική μορφή των προτεινόμενων μέτρων και να διαμορφώσει κατάλληλα το περιεχόμενό τους.
Το πρώτο τμήμα της έρευνας περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά των προτεινόμενων μέτρων και το δεύτερο κοινωνικό-οικονομικά χαρακτηριστικά του ερωτώμενου.
Σύνδεσμος έρευνας:  forms.gle/JPNY4mkaMTonjShx6
Στην προσπάθειά του ο Δήμος να διαμορφώσει το μέλλον της κινητικότητας στην πόλη, έχει ανάγκη την υποστήριξη και τη συμμετοχή όλων μας!
Χρήσιμες πληροφορίες για το προσχέδιο Μέτρων του ΣΒΑΚ Δήμου Πέλλας όπως και γενικά για την πορεία υλοποίησης του, μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα του έργου:  svakdimoupellas.com

Μαθαίνω για την πόλη μου
Συμμετέχω λέγοντας τη γνώμη μου
Φαντάζομαι πως θα είναι η πόλη μου στο μέλλον

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η γραφικότητα σας δεν παίζεται. Πριν 10 χρόνια τα ίδια λέγατε. Το αστείο είναι ότι αυτοσαρκαζεστε πλέον και μεταξύ σας. Ο λαός σας έδωσε τρίτη εντολή να διαλυσετε τα πάντα. Ο Δήμος Πέλλας δεν είναι απλά ένας φτωχός και αξιολυπητος συγγενής. Είναι Δήμος πρότυπο προς αποφυγή για την ανυπαρξία του και την μιζέρια. Είναι ένα μαγαζάκι σαν τα παλιά μπακάλικα που πουλούσαν μπαστουρμα, ληγμένες κονσερβες και σαλαμουρα. Ευτυχώς μας διοικείτε εσείς και θα προσαρμοστούμε εύκολα στην επερχόμενη οικονομική-ανθρωπιστικη κρίση. Εγώ που δεν σας ψήφισα ποτέ τώρα αν είστε εκ νέου υποψήφιοι θα σας δώσω την μοναδική μου ψήφο δίχως ενδοιασμό. Και ξέρετε γιατί; Επειδή είστε απαιχτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.