Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το National Geographic Traveler της Ρουμανίας προτείνει Θεσσαλονίκη


Ως ιδανικό κοντινό προορισμό για σύντομες - city break - ταξιδιωτικές αποδράσεις παρουσίασε τη Θεσσαλονίκη το περιοδικό "National Geographic Traveler" της Ρουμανίας.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Catalin Gruiea παρουσίασε στο αναγνωστικό κοινό τη Θεσσαλονίκη, ως μια πόλη με ποιοτικά χαρακτηριστικά, έντονη νυχτερινή ζωή, μοναδική γαστρονομία, αξιοθέατα και δράσεις που μπορεί να απολαύσει κάθε επισκέπτης.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), μετά από πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, φιλοξένησε σε ένα ταξίδι εξοικείωσης τον δημοσιογράφο, ο οποίος μαζί με το συνεργείο του, περιηγήθηκε και κατέγραψε σημεία της πόλης.

Στόχος των επισκέψεων που διοργάνωσε ο ΟΤΘ ήταν να ενισχυθεί η εικόνα της Θεσσαλονίκης ως κοντινού προορισμού city break για τους Ρουμάνους τουρίστες και να τονωθεί ο οδικός τουρισμός.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 στη Ρουμανία αυξήθηκε κατά 1.030 μέσα σε μία ημέρα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, ενώ η κυβέρνηση της χώρας παρέτεινε την κατάσταση συναγερμού, που ισχύει από τις 15 Μαΐου, για άλλες 30 ημέρες, έως τα μέσα Αυγούστου.

Η Ρουμανία έχει επιβεβαιώσει 40.163 κρούσματα μόλυνσης, περιλαμβανομένων 2.101 θανάτων, αφότου η πανδημία έφθασε στη χώρα στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.