Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλεξάνδρεια: Πήγε στο Κέντρο Υγείας με το ...φίδι που τον δάγκωσε


Σύμφωνα με το gnomi.news ένας 55χρονος άνδρας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, εμφανίστηκε προ ημερών στο Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας κρατώντας στο χέρι το φίδι που... τον δάγκωσε!
Ο 55χρονος επέδειξε αξιοθαύμαστη γενναιότητα, καθώς μη χάνοντας καιρό έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο (Κέντρο Υγείας Αλεξάδρειας), κρατώντας το φίδι  μέσα σε σακούλα, προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για δηλητηριώδες φίδι.

Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας εξεπλάγησαν με το πρωτότυπο περιστατικό και έδωσαν στον τραυματία άμεσα τις πρώτες βοήθειες.
Ο 55χρονος παρά τις εκκλήσεις των γιατρών και αφού εξέτασαν το τσίμπημα στο δάκτυλο του χεριού του αρνήθηκε να του χορηγηθεί ο κατάλληλος αντιοφικός ορός και αποχώρησε από το Κέντρο Υγείας.

Γιατροί και νοσηλευτές αξίζουν συγχαρητήρια καθώς ανταποκρίθηκαν άψογα, με απόλυτο επαγγελματισμό και ιδιαίτερη ψυχραιμία! Το φίδι μάλλον δεν ήταν δηλητηριώδες και μαζί με τον 55χρονο συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι…

Πηγή: gnomi.news 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.