Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρατείνονται οι άδειες διαμονής, δελτία διαμονής και μόνιμης διαμονής


Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού μετανάστευσης και ασύλου, η ισχύς των βεβαιώσεων κατάθεσης αίτησης που χορηγούνται σε εφαρμογή των άρθρων 8 και 9 του ν. 4251/2014 και του π.δ. 106/2007 αντίστοιχα, οι οποίες έχουν εκδοθεί από τις υπηρεσίες Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας και τη Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και λήγουν από την 20η Ιουλίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020, παρατείνεται αυτοδικαίως, για οκτώ (8) μήνες από την ημερομηνία λήξης τους, χωρίς την ανάγκη αντικατάστασής τους. 
Κατά το διάστημα ισχύος της οκτάμηνης παράτασης, ο πολίτης τρίτης χώρας που είναι κάτοχος βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης, ως ανωτέρω, διαμένει νόμιμα στην ελληνική επικράτεια και απολαύει των δικαιωμάτων που απορρέουν από τον τίτλο διαμονής, τη χορήγηση του οποίου έχει αιτηθεί ή των δικαιωμάτων που απορρέουν από τον τίτλο διαμονής που κατείχε, στην περίπτωση αιτήματος ανανέωσης αυτού.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.