Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Δ.Ε.Π.ΑΝ στο Δήμαρχο Παιονίας


Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης υποδέχθηκε στις 29 Ιουνίου 2020 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, Πρόεδρο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ) και Δήμαρχο Δράμας, συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή Βασίλειο Κουτσιώρη, τον προϊστάμενο προγραμματισμού Νεόφυτο Νικολαΐδη και τον εντεταλμένο σύμβουλο Ιωάννη Μέξη.

Στην συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και έγινε ενημέρωση για τους στόχους που μπορεί να υπηρετήσει το Δ.Ε.Π.ΑΝ και την προετοιμασία που πρέπει να γίνει εν’ όψη του νέου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΕΣΠΑ-ΚΑΠ 2021-2027).

Το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη , στο οποίο ο Δήμος Παιονίας είναι ιδρυτικό μέλος, είναι ένας αυτοδιοικητικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στην ενίσχυση της ανάπτυξης με εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Κύρια αποστολή του είναι η εφαρμογή του Μοντέλου της Τετραπλής Έλικας για τη δημιουργία ενός δικτύου που θα διευκολύνει την συνεργασία και θα διαθέτει μία συμπληρωματική δράση με τις Τοπικές Αρχές και την Κυβέρνηση, τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, τον Ιδιωτικό Τομέα και την Κοινωνία των Πολιτών για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.