Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξενοδοχείο καραντίνας στην ευρύτερη περιοχή Χαλκηδόνας - Γιαννιτσών;


Χωρίς ξενοδοχείο καραντίνας είναι ο σημαντικότερος τουριστικός προορισμός, η Χαλκιδική, καθώς δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τους ξενοδόχους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό σταθμό, φαίνεται πως βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών ξενοδοχείο καραντίνας για αλλοδαπούς τουρίστες θετικούς στον κορωνοϊό.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τίποτα καλλίτερο δεν έχει να φέρουν εδώ?
    Ξενοδοχείο καραντίνα
    Μετανάστες. Μία χαρά
    Ήρθε η ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια ..,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε παιδιά να γίνεται αυτό?οι τουρίστες πάνε στη Χαλκιδική και οπουδήποτε άλλου για διακοπές...εμείς θα τους γιατροπορευουμε στα ξενοδοχεία?ας τους πάρουν οι ξενοδοχοι της Χαλκιδικής η εκεί οπου γίνεται η διάγνωση...δεν πάμε καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Χαλκηδόνα έχει γίνει πια το σκουπιδαριο του Δήμου. Ρομα, Μετανάστες, τώρα κι αυτό. Κρίμα. Κάποτε ήταν το κέντρο της περιοχής με τα περισσότερα μαγαζιά και πολύ κόσμο. Ντόπιο και ξένο! Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως τα λες είναι. Ένα χωριό που κάποτε είχε ζωή και τώρα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις με το που πέφτει το σκοτάδι. Αλλά τι περιμένεις? Αν δεν το αγαπάνε και δεν το στηρίζουν οι ίδιοι του οι κάτοικοι και γίνονται όλα για το ΧΡΉΜΑ .... Αυτά είναι τ'αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  5. Η χωρα μας για τους λαθρομεταναστες φανταζει ως ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!! Και λιγο λεω!!!! Εαν πατε και ΜΕΙΝΕΤΕ σαυτες τις χωρες θα καταλαβετε.Οι πολλοι ΔΕΝ εχουν κανενα λογο να πανε στην Γερμανια η στην Γαλλια κλπ.Γιατι εκει υπαρχει εργοστασιο,υπαρχει arbeit,υπαρχει ΚΡΑΤΟΣ.Μια χαρα τους καθεται η Ελλαδα της ανοχης, των ιδεοληψιων και του διοικητικου χαους.Και μονο καρπουζι και ψωμι να τρωνε ξαπλωμενοι στις παραλιες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ειναι υπεραρκετο γιαυτους.Επισης θα πρεπει οι αναγνωστες να γνωριζουν οτι οι περισσοτεροι απο δαυτους εκλαμβανουν τον ανθρωπισμο ,την φιλοξενια και την ανοχη ως δειλια και οπισθοχωρηση. Οι ανθρωποι εχουν αλλιωτικη κουλτουρα.Για παραδειγμα οι γυναικες που κυκλοφορουν οπως κυκλοφορουν στην Ελλαδα και ιδιως το καλοκαιρι ειναι γιαυτους ΠΟΡΝΕΣ με οτι αυτο συνεπαγεται.Οι ιδιοι υπακουουν μονο στο Κορανι και στο παπαδαριο τους.Καθε Ευρωπαικο η Εθνικο νομο απλα τον εχουν γραμμενο.Ειναι βεβαια γνωστα αυτα που αναφερω αλλα αντιλαμβανομαι οτι πολλοι δεν τα πιανουν.Ισως γιατι δεν θελουν.Καποιοι απο εμας που εργαστηκαμε σαυτες τις χωρες νομιζω οτι εχουμε ευκρινεστερη αποψη και πιστευω εχουμε υποχρεωση να ενημερωσουμε τον κοσμο.Οπως υπεννοησα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.Οι περισσοτεροι ομως ισως και λογω τεχνητου αδιεξοδου εξαναγκαζονται να λειτουργουν ετσι.Το βαθυ Ελληνικο κρατικοδιαιτο καθεστως απλα θελει να αλλαξει λαο και υπηκοους για να συνεχισει την εκμεταλλευση της ιδιωτικης οικονομιας, το ροκανισμα και την νομοτυπη υπεξαιρεση των φορων.Με νεα υποζυγια(ετσι νομιζουν). Οι παπαδες παλι αντιδρουν μονο γιαυτους που ΔΕΝ προσηλυτιζονται.Γενικα ομως η σταση της ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ εκκλησιας στο προβλημα της αθροας λαθρομεταναστευσης ειναι "ανοιξαμε και σας περιμενουμε"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.