Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχές Αυγούστου οι αποζημιώσεις στους παραγωγούς σπαραγγιού


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, παρακολουθώντας στενά το θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών σπαραγγιού για τη ζημία που υπέστησαν λόγω της πανδημίας της νόσου COVID-19, επικοινώνησε σήμερα με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, όπου και ενημερώθηκε ότι η αποζημίωση εγκρίθηκε από την αρμόδια ευρωπαϊκή διεύθυνση και άμεσα θα υπογραφεί η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Η διαδικασία, η οποία θα περιγράφεται στην ΚΥΑ, θα πραγματοποιηθεί μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να την ολοκληρώσουν είτε ηλεκτρονικά είτε στα τοπικά υποκαταστήματα. Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί αρχές Αυγούστου και το ποσό ανέρχεται σε 275€ ανά στρέμμα.

Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικώς:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Θ. Σκυλακάκη για τη συντονισμένη κινητοποίησή τους απέναντι στο δίκαιο αίτημα των παραγωγών σπαραγγιού, οι οποίοι υπέστησαν σοβαρή ζημία από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Είχα θέσει το ζήτημα στη Βουλή από την πρώτη στιγμή, τόσο από βήματος, όσο και με Ερώτησή μου, από τον περασμένο Μάρτιο.» 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Τόσο δουλικότητα και παλαιοκομματικη νοοτροπία δεν περίμενα από νέο άνθρωπο,για ποιό λόγο τους ευχαριστείς;αφού ήταν δίκαιο το αίτημα και υπέστησαν σοβαρή ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λές ρε θηρίο ; με μία ερώτηση το καθάρισες !
    Ας μην ήταν η Καβάλα και Ο Έβρος, ακόμα θα ρωτούσες.
    Για πόσο μαλ@κες μας περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κοροϊδεύατε τον Βουλευτή που από το Μαρτη αγωνίστηκε για εμάς δεν πιστεύατε ότι και οι παραγωγοί της Πέλλας θα αποζημιωθούν, τον λέγατε παιδάκι και μη γνωστη τελικά βγήκε παντελονατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα βάλω το ιδιο σχολιο που εβαλα στην Τζάκρη ,γιατί στο ίδιο καζάνι βράζεις, αλλάζοντας το φύλο. Η ιστορία θα καταγράψει ότι είσαι επικίνδυνη(ος ) ,επιπόλαια (ος) και άσχετη (ος) πολιτικός.Επιτρεπεται να μην γνωρίζεις ότι φέτος το σπαράγγι έφυγε σφαίρα στις ανοιχτές κεντρικές λαχαναγορές της Ευρώπης και μάλιστα εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης παρατάθηκε η συγκομιδή κατά επιπλέον 20 μέρες, το ξέρω απο πρώτο χέρι δουλεύω σε διαλογητηριο..Ξεσκιστηκαν στο χρήμα και συ λές τέτοια παραμύθια στην βουλή.Τόσο άγνοια και συ μας εκπροσωπείς!! Προσθέτοντας για σένα Νεαρέ ,οτι επί πλέον συμμετέχεις στην διασπάθιση στου δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους και καποιος να λέει την πραγματικότητα ώς έχει. Φιλε μπραβο , συμφωνώ και εγω τα εβλεπα στο χωριό μου, ξεσκίστηκαν οι εργάτες 2 συγκεκριμένων οικογενειών, να μαζεύουν σπαράγγια κάθε μέρα , στην καραντίνα , τούς έβλεπα κάθε μέρα!!! Και μετά το φορτηγό στο σπίτι του ενός συγχωριανού να παραλαμβάνει κιόλας , δλδ.μιά χαρά τα πουλούσε τα προιόντα του... και τωρα να πάρει και βοήθημα 275ευρώ ανα στρέμμα!!!!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????? ΑΛΟΙΜΝΟΝΟ σε όσους έχουν θερμοκήπια και έμειναν οι παραγωγές ΑΜΑΖΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΛΗΤΕΣ. Τέτοια ξεφτύλα με διακρίσεις στους αγρότες δέν την περίμενα απο την Ν.Δ . ντροπή...

      Διαγραφή
    2. Για ποιο χωριό μιλάτε ρε παιδιά;

      Διαγραφή
    3. Για την πιπεριά αριδαιας .

      Διαγραφή
    4. Εσώβαλτα φιλε. Με 5-10 εργάτες γής, βάζω και και εγώ 20 στρεμματα σαράγγι και μετά να παίρνω 275 ευρώ ανα στρεμμα βοήθημα.... ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ

      Διαγραφή
    5. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕΞΤΟΥ:
      ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .ΣΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΥΟΗΡΧΑΝ 3000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
      ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΑΜΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΩΜΥΡΙΟ ΣΕ ΡΙΖΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΤΛΠ.

      Διαγραφή
    6. Εσείς που λέτε ότι ξεσκιστηκαν οι παραγωγοί να μαζεύουν τις τιμές τις ξέρετε? Από εκεί που μάζευαν με 2.5 Και 3 ευρω φετος μάζεψαν με 1.5...Το κόστος παραγωγής το γνωρίζετε? Για 10 στρέμματα το κόστος παραγωγής είναι τουλάχιστον 6-7000 ευρώ....Γτ? Για να πάρουν 10??? Τις συνθήκες εργασιας τις γνωρίζετε? Έχετε πάει ποτέ σε χωραφι μεσα στη βροχή κ τη λάσπη να σκυβετε ασταμάτητα 7-8 ώρες?? Επειδή δουλεύετε στα διαλογητηρια τα ξέρετε όλα?? Από τους σπαραγγοπαραγωγους ζείτε και θα έπρεπε να τους σέβεστε ειδικά εσείς που δουλεύετε στα διαλογητηρια...Αν σας φαίνεται τόσο εύκολο βάλτε και εσείς σπαραγγια

      Διαγραφή
  5. Ας μην ήταν ο μπάρμπα Γιώργος και και το παιδάκι όπως τον αποκαλείς ακόμα θα αγωνίζονταν απο την πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.