Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έλεγχοι και πρόστιμα για τα νέα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού


Συνεχίζονται και σήμερα από την Αστυνομία οι εντατικοί έλεγχοι που ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στα Γιαννιτσά από το πρωί πραγματοποιούνται οι έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού και κυρίως οι έλεγχοι για την χρήση μάσκας και γαντιών.
Οι έλεγχοι περιλαμβάνουν αυστηρούς ελέγχους για τη χρήση μάσκας σε καταστήματα, καφέ, κομμωτήρια κ.α. Μάλιστα έπεσαν αρκετά διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ) σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και -κυρίως- σε πελάτες που δεν φορούσαν μάσκα.
Να σημειωθεί επίσης ότι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία και σε άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα σε χωριό της Δ.Ε. του Δήμου Πέλλας για να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά των κρουσμάτων που σημειώθηκαν αυτές τις ημέρες. 

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

Διάψευση της είδησης για την επίσκεψη Χαρδαλιά στα Γιαννιτσά
Σε ότι αφορά στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί από το πρωί για επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά στα Γιαννιτσά λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Πέλλας, η "είδηση" διαψεύστηκε από τους αρμόδιους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Απολύμανση καθαριότητα στα χωριά της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αλμωπια μια χαρα ειναι!! Στην Εδεσσα να δειτε τι γινετε!!Μετα απο γλεντι σε κλαμπ της εδεσσας το Σαββατοβραδο τωρα τρεχουν γοα τεστ! Ολη η νεολαια στο νοσοκομειο για να εξεταστουν!! Τι περιμενε η κυβερνηση οταν ανοικε αυτσ τα μαγαζια!! Μαζευονται οι νεοι αο φιλοτιμο? Ο Θεος πραγματι να βαλει το χερι του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καιρός ηταν να βγούνε να γράψουνε γιατί αν έκαναν απο την αρχη έστω και λίγο την δουλειά τους δεν θα φτάναμε εδώ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς οι από πάνω να υποθέσω όλοι έχετε καταστήματα ε; (φυσικά και όχι!)
    Το κατάστημα μια χαρά κάνει αυτά που πρέπει, το θέμα είναι πως να βάλει μυαλό στα άλλα ζώα με 2 πόδια...
    για να μην τους χαρακτηρίσω διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι οι ελεγχτικοι μηχανισμοι στην επαρχια κανουν τα ''στραβα'' ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι όχι μόνο δεν έκαναν έλεγχο, ενθάρρυναν κι όλας. Κανονικά πανηγύρια έστησαν σε Πετριά και Αρσένι. Και είχαν το θράσος να απειλούν οι ασυνείδητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιούς ελέγχους στα Γιαννιτσά μιλάει το blog; Χθες , οπως κι άλλες μέρες όταν έχει ποδόσφαιρο στα καφενεία, στα καφέ γίνεται ο χαμός απο συνωστισμό, καθήμενων και όρθιων , χωρίς μάσκα!Ούτε το γκαρσόν ,ούτε κανένας. Που είναι η αστυνομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.