Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Βασιλειάδη σε συνάντηση στην ΠΚΜ για τον διαδημοτικό δρόμο Καρυδιάς-Κερασιάς-Νησίου-Σαρακηνών-Κορυφής


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Λάκης Βασιλειάδης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με θέμα την πορεία του έργου του διαδημοτικού δρόμου Καρυδιάς-Κερασιάς-Νησίου-Σαρακηνών-Κορυφής και τη συνεισφορά της Περιφέρειας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Πέτρος Ζέρζης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καρυδιάς-Κερασιάς, Νησίου και Σαρακηνών-Κορυφής.
Μετά το πέρας τη συνάντησης ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:
«Στήριξα το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και τόνισα στον Περιφερειάρχη τη σημασία της υλοποίησης του έργου για την οικονομία της Πέλλας, καθώς αποτελεί δίαυλο μεταφοράς σημαντικών προϊόντων του τόπου μας, με κύριο το κεράσι. Παράλληλα, θα διευκολύνει την πρόσβαση σε τουριστικούς προορισμούς της Πέλλας και συγκεκριμένα στα Λουτρά Πόζαρ και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα.
Ο κ. Τζιτζικώστας απέδειξε για μια ακόμα φορά τη βούλησή του να επιλύσει τα πραγματικά προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων της Περιφέρειας και πως βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και των επαγγελματιών της Πέλλας, βλέποντας θετικά το αίτημα και τονίζοντας ότι θα συνδράμει στην υλοποίηση του έργο.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Ο Πέτρος που πάει παντού1 Αυγούστου 2020 στις 4:41 μ.μ.

    Τώρα ποιόν να πιστέψω; τον Βασιλειάδη,η τον καρασμάνη που πρίν δύο μήνες μίλησε με τον Τζιτζικωστα, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του καρασμανη έλεγε ότι ο περιφερειάρχης ήταν ιδιαίτερα θετικός για τον διαδημοτικό δρόμο. Και τώρα ο Βασιλειαδης κάνει καρμπόν δήλωση , λέει ακριβώς αυτά που λέει καρασμανης πριν 2 μήνες.Και για του λόγου του αληθές δείτε στην καρατζοβα την ανακοίνωση του καρασμανη για τον δρόμο αυτον .Νομίζουν ότι τρώμε σανό και μπορούν να μα παραμυθιαζουν ,ευτυχώς που η καρατζοβα έχει καλό αρχείο.Με λυπεί ιδιαίτερα η συμπεριφορά του νέου βουλευτή στον οποίο έδωσα τον δεύτερο σταυρό.
    https://www.karatzova.com/2020/06/blog-post_167.html
    ……………….ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΡΥΔΙΑΣ-ΚΕΡΑΣΙΑΣ-ΝΗΣΙΟΥ- ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ-ΚΟΡΥΦΗΣ
    Ο Γιώργος Καρασμάνης έθεσε ένα ακόμη μείζον θέμα για τον Νομό, αυτό του διαδημοτικού δρόμου Καρυδιάς – Κερασιάς – Νησίου – Σαρακηνών – Κορυφής, ως έργο ζωτική σημασίας για την τοπική κοινωνία, αλλά και για τη διακίνηση της αγροτικής παραγωγής και, ειδικότερα, του τοπικού κερασιού. Όπως επίσης, θα εξυπηρετήσει και τουριστικά την διασύνδεση των περίφημων Λουτρών Πόζαρ με το Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν.
    Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, υπήρξε ιδιαίτερα θετικός και για αυτό το έργο, δεδομένου ότι έχει ήδη συνταχθεί ολοκληρωμένος φάκελος με τοπογραφικές μελέτες, υδραυλικά έργα, έργα οδοποιίας που αφορούν στην αναβάθμιση του συγκεκριμένου οδικού άξονα, ώστε να προχωρήσουν και εδώ άμεσα οι διαδικασίες για τη δημοπράτησή του.
    Επισημαίνεται ότι το έργο αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, η πρόταση υποβλήθηκε από τους προέδρους των Κοινοτήτων, υπήρξε ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας με εισήγηση του δημάρχου Δημήτρη Γιάννου και τη συναίνεση του Αντιπεριφερειάρχη. Έχει επίσης ενημερωθεί και ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος στηρίζει την όλη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά αυτό λέει το Δελτίο του Λάκη ότι ο περιφερειάρχης βλέπει το αίτημα θετικά,όπως και το Δελτίο του Μπαρμπαρόσα πρίν δύο μήνες.Τελικά ο Λάκης γιατί ταλαιπώρησε τους ανθρώπους και τους πήγε στην περιφέρεια ,για να βγεί φωτογραφία και να πουλήσει το παραμύθι ότι αυτός προωθεί το αίτημα; Δυστυχώς το Δελτίο του Καρασμανη τον αδειάζει και δείχνει τις πονηριές του,και τις αντιγραφές που κάνει. Κρίμα στο νέο ήθος και ύφος που ελπίζαμε απο αυτόν.Εαν δεν ήταν το σχόλιο του Πέτρου που πάει παντού θα το είχα πιστέψει. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ κυρία Ελένη για ποιο λόγο όλη μέρα σχολιάζεις; Οι πρόεδροι ζητάνε βοήθεια απολους τους βουλευτές και όσοι θέλουν βοηθανε, τι είπε ο Καρασμάνης δηλαδή ; Όπως είχε πει πιέζει να γίνει ο δρόμος εθνικής σημασίας και αυτό είχε γίνει ήδη ένα μήνα πριν;

      Διαγραφή
  3. Δεν είναι σωστό και τίμιο να μας ξεγελάει με στημένες συναντήσεις και να επαναλαμβάνει αυτά που λέει ο συνάδελφος του. Μάλλον μας περνάει για ζώα .Μην το ξανακάνει δεν είναι ανδρικό, ξεπέφτει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μοιραζουν καθρεφτακια στους ινδιανους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτιάξτε πρώτα τον "δρόμο" για Θεσσαλονίκη και αφήστε τις φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως πρέπει τους δρόμους να τους αφήσουμε στον καρασμανη να τον Φτιάξει όπως έφτιαξε την εθνική οδό, άντε ρε αφήστε τον άνθρωπο να πάει να ξεκουραστεί τη διαύγεια να έχει τόσο χρόνων.
    Α το φράγμα του Αλμωπαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό δρόμο για Θεσσαλονίκη, ο Λάκης είπε δεν υπάρχει τίποτε και πρέπει να αρχίσει από την αρχή , χαντακωσε τον δρόμο τον δικό μας και έδωσε προτεραιότητα στο δρόμο της Αμφίπολης Σερρών.Καρατζοβα βάλε το βίντεο που τα λέει αυτά για να μην λένε ότι λέω ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και την εθνική οδό θα κάνει και το φράγμα .Αυτοί που διαβάζουν είναι ενημερωμένοι. Το μυαλό του ξυράφι ,στο ξαναείπα και οι αντοχές του μεγάλες ,πιο δυνατός από τον Λάκη.Ειναι τόσο μεγάλη η διαύγεια του Καρασμανη πού και για τον διαδημοτικό δρόμο ο Λάκης σου τον αντέγραψε ακόμη και τα λόγια του. Και σαν νέος βουλευτης ούτε αντιγραφές ούτε γκάφες έκανε όπως ο Κανακάρης Σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κυρία μου, αλλά κάνε και καμία αλλη δουλειά

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.