Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο σκοτάδι... η ενημέρωση για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας


"Να ενημερώνονται οι πολίτες έγκυρα και υπεύθυνα για τα χωριά και τις πόλεις που υπάρχουν κρούσματα και όχι αυτόν τον τυφλοσούρτη των Περιφερειακών Ενοτήτων!"

Mε αφορμή το παραπάνω σχόλιο αναγνώστη της Εφημερίδας μας, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής: 
Εύλογο και μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση για τα κρούσματα κορωνοϊού και στην ΠΕ Πέλλας. Όμως αυτή η διαδικασία προϋποθέτει τη συνεργασία όλων και τη δυνατότητα των αρμοδίων υπηρεσιών και υπαλλήλων για ενημέρωση των πολιτών. 
Εμείς δεν συμφωνούμε με την σιωπή που επιβάλλεται από τον ΕΟΔΥ τηρουμένων βέβαια των προσωπικών δεδομένων. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτός ο τρόπος ενημέρωσης και οι πολίτες να γνωρίζουν, όχι μέσω διαρροών, αλλά υπεύθυνα, για την κατανομή των κρουσμάτων στην ΠΕ Πέλλας τουλάχιστον ανά Δημοτική Ενότητα ή Δήμο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κοιτάξτε λίγο τις διαρροές ονομάτων από τα νοσοκομεία γιατί σηκώνουν εισαγγελέα . Δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι ωστε αν αρρωστήσουμε να τη βγάλουμε αναίμακτα με τον μισθό στη τράπεζα . Αυτή τη στιγμή ένας ελ.επαγγελματιας που βγήκε το όνομα του από το νοσοκομείο σε θρέψη των κουτσομπολιδων της Έδεσσας δεν θα έχει δουλειά για μήνες χωρίς να φταίει κιόλας . Για ηρεμήσετε λίγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;
      ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ PIUANES ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ;
      AN ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΨΑΞΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ, ΑΝΑΡΜΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
      ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
      ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο.Κ
      ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. Άλλο κατάλαβες μάλλον . Λέω να μην διαρρέουν τα ονόματα γιατί υπάρχουν επιπτώσεις με παραλογισμό μιας μικρής πόλης . Εννοείται ότι ο θετικός θα λάβει όλα τα μέτρα για το σύνολο .

      Διαγραφή
  2. Απαράδεκτες πρακτικές!! Η αδιαφάνεια στην ενημέρωση των πολιτών κινεί τίς υποψίες των πολιτών για συγκάλυψη και δίνει το έναυσμα για την δημιουργία αναληθών ειδήσεων. Εγκαιρη και σωστή ενημέρωση!!Μα σε τι καθεστώς ζούμε επιτέλους!!Απαιτούμε την δημοσίευση της κατανομής των κρουσμάτων στην ΠΕ Πέλλας τουλάχιστον ανά Δημοτική Ενότητα ή Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.