Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: 1.329 διαγνωστικοί έλεγχοι για κορωνοϊό από Κινητές Ομάδες Υγείας


Όπως είναι γνωστό, την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο βρέθηκαν στο Ν. Πέλλας, Κινητές Ομάδες Υγείας και ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της διερεύνησης των αυξημένων κρουσμάτων της περιοχής και διενήργησαν ελέγχους στην πόλη των Γιαννιτσών και σε περιοχές του Δήμου Σκύδρας.
Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν 803 έλεγχοι σε έξι σημεία των Γιαννιτσών και 526 έλεγχοι σε περιοχές του Δήμου Σκύδρας. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σαββάτου από τον ΕΟΔΥ,  εντοπίσθηκαν από τις ΚΟΜΥ στην πόλη των Γιαννιτσών 27 θετικά κρούσματα ύστερα από μερικό έλεγχο των δειγμάτων. Με την ολοκλήρωση ελέγχου των δειγμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο σύνολο των θετικών κρουσμάτων από τα Γιαννιτσά ήταν 47.
Επισημαίνεται ότι το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ το πενθήμερο 12 έως και 16 Σεπτεμβρίου είναι 76 και εικάζεται ότι σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα θετικά κρούσματα από τα συνολικά δείγματα των 1.329 διαγνωστικών ελέγχων των Κινητών Ομάδων Υγείας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. τι θα πει εικάζεται ? Γίνονται υποθέσεις? Συγκεκριμένο αριθμό από Τεστ με θετικό ή αρνητικό, και περιμένουμε ακριβείς αριθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δούμε το θετικό....πρώτοι από όλους στην Ελλάδα θα αποκτήσουμε την ανοσία της αγέλης. Εφόσον στα 1300 δείγματα βρέθηκαν 47 θετικοί τότε στους εκατόν σαράντα χιλιάδες κατοίκους που έχει ο νόμος αντιστοιχούν πέντε χιλιάδες θετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοτε για να αποκτηθει η ανοσια της αγελης, πρεπει να κολλησει το 70% του πληθυσμου, πανω απο 100.000 ατομα και να πεθανει τουλαχιστον το 1% αυτων, αρα 1000 νεκροι στον νομο. Δεν ακουγεται πολυ καλη ιδεα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.