Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκ με ξυλοδαρμό 13χρονης από ομάδα ανηλίκων στα Γιαννιτσά - Μήνυση από τους γονείς


Σοκ προκαλεί η υπόθεση του ξυλοδαρμού ενός 13χρονου κοριτσιού από ομάδα ανηλίκων στα Γιαννιτσά. Η οικογένειά του καταθέτει την Δευτέρα μήνυση κατά τεσσάρων κοριτσιών ηλικίας από 13 έως 15 ετών, από τα Γιαννιτσά, για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή.
Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, κ. Αναστασία Δαρδανελιώτη, πρόκειται για "συμμορία ανηλίκων που απείλησε, ξυλοκόπησε άσχημα και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο το παιδί μέσα στην πόλη και ειδικότερα στον προαύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών".  
Όπως μας είπε ο πατέρας της 13χρονης, "το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών όπου τα τέσσερα κορίτσια που μηνύουμε επιτέθηκαν, γρονθοκόπησαν και χτύπησαν άσχημα την κόρη μου στο κεφάλι, χωρίς καμιά αιτία, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο". Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί, λόγω έλλειψης παιδοχειρουργού, διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία για δύο ημέρες. Η διάγνωση, σύμφωνα με τους μηνυτές, ήταν κάκωση κεφαλής και μετατόπιση αυχένα, που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση κολάρου. 
Σύμφωνα πάντα με τους μηνυτές, τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν ασκήσει και στο παρελθόν μπούλινγκ σε άλλα συνομίλικα παιδιά, ενώ  πριν από δύο εβδομάδες είχαν χτυπήσει και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι.
Όπως τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας το κορίτσι που ξυλοκοπήθηκε βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς φοβάται να βγει από το σπίτι του, ενώ η ψυχή του είναι διαλυμένη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Γιατί σοκαρεστε; Για όλα αυτά φταίμε εμείς οι γονείς που αφήνουμε τα παιδιά μας ανεξέλεγκτα και χωρίς όρια. Τα αποτελέσματα αυτών που σπείραμε τόσα χρόνια, τώρα τα θερίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός. Εγώ δέν έχω παιδιά ακόμα, αλλά βλέπω πολλά παιδιά αγόρια κορίτσια να έχουν συμπερηφορές που μόνο αλήτες θυμήζουν. Βρωμολογούν δημόσια, πετάνε πέτρες σε αυτοκίνητα και πολλά άλλα. Δυστυχώς οι γονείς τους τα χαρίζουν όλα πλέον (βλ.κινητά καο ταμπλετ) ακόμα και σε 5 , 6, 7, 8, 9 χρονα παιδάκια!!! Δέν τα μάθανε καθολου την λέξη σεβασμός στον συνάνθρωπο. Έχουν παιδικο δωμάτιο, έχουν σπίτι, έχουν αμέτρητα ρούχα, παιχνίδια, παπούτσια. Πάνε βόλτες , πάρτυ, διακοπές , τριήμερα, όλα αυτά ομως χωρίς να ξέρουν πλοσο πολύτιμα είναι.Τα έχουν δεδομένα εντελώς! Ολα κακομαθημένα πλέον, και οι μάνες τους μόνο για καφέ και κομμωτήριο έχουν χρονο, αφού τα "παρκάρουν" σε γιαγιάδες και παππούδες. Τα βλέπω γύρω μου γι αυτο τα λέω. Λυπάμαι το κοριτσάκι που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, θέλει δύναμη να αντισταθείς στην επίθεση παραβατικών στοιχείων , οι γονείς αυτών πρέπει να ντρέπονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας βρε ξερολα εσυ;
    Που ξέρεις πως τα μεγαλώνουμε ενώ είπες δεν έχεις
    Όλοι μας έχουμε τις ευθύνες μας αλλά μην τα ισοπεδωνης όλα
    Να δούμε εσύ πως θα τα μεγάλωσες;
    Δεν ζούμε στην χούντα κ στην τρομοκρατία
    Οι καιροί άλλαξαν
    Όλοι μας προσπαθούμε για το καλό των παιδιών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς το αντίθετο. Ζούμε στην χούντα και στην τρομοκρατία

      Διαγραφή
  4. 2.24 σε εσένα φαίνεται πως μεγαλώνεις τα παιδιά σου...λες και εσύ έμαθες τι είναι χούντα και θα μάθεις και στο παιδί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.24 εσύ θα είσαι ο γονιός που λέει στο παιδί μην φοράς μάσκα, να αντιδράς όταν σου λένε κάτι θεωρώντας ότι τον έκανες επαναστάτη και ανεξάρτητο...και από αυτούς που όταν θα καταλήξει με σπασμένο σαγόνι σε κάποια διαδήλωση θα λες το παιδί μου βρέθηκε τυχαία εκεί και είναι καλό παιδί...καπως έτσι σκέφτονται και οι γονείς των κοριτσιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το συγκεκριμένο θέμα: οι γονείς προφανώς θα πληρώσουν πολύ ακριβά αυτή την συμπεριφορά των παιδιών τους.Όσο αφορά το μεγάλωμα των παιδιών,έχουν αλλάξει πολλά πράγματα: π.χ. κινητό και τάμπλετ ζητάει το ίδιο το σχολειό απο 6 χρονων! Αλλά όλα είναι θέμα διαπαιδαγώγησης και στόχων.Τι θέλεις να γίνει το παιδί σου?
    Δυστυχώς όταν ακόμα ακούς τη φράση..''εμείς πως μεγαλώσαμε" σημαίνει δεν πάμε καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "... κινητό και τάμπλετ ζητάει το ίδιο το σχολειό απο 6 χρονων ..."
      11:37
      Έχω τρία παιδιά, δύο στο δημοτικό και ένα στο νηπιαγωγείο. Δεν ζητήθηκε ΠΟΤΕ δικό τους κινητό ή τάμπλετ. Μαθήματα κάνουν από τον υπολογιστή και από το κινητό μου ή του συζύγου!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα σας είναι 17 χρονών είμαι οπαδός του πάω δεν έχω καμία σχέση με ναρκωτικά χημειες και τέτοιες χαζομάρες όλα αυτά που γίνονται στα γήπεδα και έξω στον δρόμο είναι όλα στο μυαλό τον παιδιών κάποτε έκανα κ εγώ τέτοια πράγματα κόντεψα να αφήσω στον τόπο έναν 30 χρόνο άνδρα που του επιτέθηκα με κατσαβίδι αυτό έγινε μέσα στην ίδια μου την κωμόπολη κ μόλις κατάλαβα τι έκανα πήγα στην αστυνομία μόνος Μ είχα δικαστήριο κτλ... Και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν ν πάω στο νοσοκομείο να δω αν αυτός ο άνθρωπος είναι καλά εκεί φαίνεται αυτός που φοράει τα παντελόνια του κ έχει εκατό κιλά ..... στην κυριολεξία αυτά τα παιδιά που κάνουν τέτοιες κινήσεις καλά θ είναι από την αρχή να πάνε σε έναν ειδικό να τους εξηγήσει κάποια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.