Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Συμβασιούχων Πυροσβεστών με τον Στάθη Φουντουκίδη



Τα αιτήματα των συμβασιούχων πυροσβεστών συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν τα μέλη του Πανελλήνιου Σωματείου Πέτρος Φερεκίδης και Φίλιππος Δομπρούδης με τον 
Στάθη Φουντουκίδη, πρ.υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Γενικό Συντονιστή του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Στάθης Φουντουκίδης για τη συνάντηση αυτή ανέφερε:

"Με χαρά ενημερώθηκα για τα αιτήματα των συμβασιούχων πυροσβεστών από τους Πέτρο Φερεκίδη και Φίλιππο Δομπρούδη. Διαπίστωσα ότι το σώμα στελεχώνεται από ικανότατα παιδιά, με σπουδές, ξένες γλώσσες, γνώση υπολογιστών και προϋπηρεσία σε ειδικές δυνάμεις. Τα αιτήματά τους ήταν λογικά και δίκαια και θα προωθηθούν αρμοδίως. Τρέφω απέραντο σεβασμό στους ανθρώπους αυτούς, που σε μια στιγμή που όλα καταρρέουν (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές), που όλοι μας είμαστε ανήμποροι μπροστά στη δύναμη της φύσης, αυτοί με αυταπάρνηση και πολλές φορές με ελλιπή εξοπλισμό, με κίνδυνο ζωής, είναι εκεί για εμάς".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.