Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Δέκα χρόνια σε 57χρονο που κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε σε 4χρονη σε χωριό της Σκύδρας



Ενοχή και 10 χρόνια κάθειρξη ήταν η απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών για τον 57χρονο από χωριό της Σκύδρας που κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε 4χρονο κορίτσι και κάθισε σήμερα, μετά από αναβολή, στο εδώλιο του Δικαστηρίου στα Γιαννιτσά. 
Η υπόθεση, τα στοιχεία της οποίας είχαν προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2018 μετά από καταγγελία των γονέων του μικρού κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι, που σήμερα είναι επτά ετών, έχει ισχυριστεί πως η ασέλγεια από τον 57χρονο είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4,5 ετών.
Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΤΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΝ ΒΑΛΤΕΤΟΝ Σ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΟ ΑΚΡΑΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο συμφωνώ μαζί σας (2:45). Πρέπει να αλλάξει ο νόμος για τέτοιους,ας τους πω τυπους, γιατί άνθρωποι δεν είναι. Και γιατί αφέθηκε ελευθερος; μέσα να σαπισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυκλοφορει ελευθερος.μεχρι να το ξανακανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.