Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για όλα τα εφεδρικά σενάρια εργάζεται η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας



Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας εργάζεται για όλα τα πιθανά σενάρια ενόψει έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στην Πέλλα ανάλογα με τις εξελίξεις που αναμένονται να δρομολογηθούν. 
Στο πλαίσιο αυτό ως εφεδρική λύση, σε περίπτωση νέας αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων στην Πέλλα, στάλθηκαν email από Σχολεία σε γονείς και κηδεμόνες που τους ενημέρωναν για το ενδεχόμενο να αρχίσει η χρονιά με τηλεκπαίδευση. Στο e-mail η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωνε τον γονέα σε ποιο τμήμα εντάσσεται το παιδί του και να αναμένει για επόμενα μηνύματα. 
Σε αναμονή λοιπόν για το πως θα ξεκινήσει η φετινή σχολική χρονιά στην Πέλλα...


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. αφου μας εδωσαν τα βιβλια με τρομο μας ενημερωσαν οτι θα κανουμε τηλεκπαιδευση 4 ωρεσ και αν δεν το κανουμε θα παρουμε απουσιες ειναι δυνατον???? δηλαδη να σταματησουμε τισ δουλειες για να ειμαστε μαζι με τα παιδια μας μπροστα απο ενα η/υ γιατι το κρατος δεν μπορει να ανοιξει τα σχολεια ενω φροντιστηρια γηπεδα κδαπ ειναι ολα ανοιχτα ποσο τρομοκρατια πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.