Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Ουδέποτε εκλήθην σε απολογία



Η Δήλωση της βουλευτή

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι δήθεν εκλήθη σε απολογία για τη χθεσινή της συνέντευξη, τόνισε ότι ουδέποτε εκλήθη, ουδέποτε παρέστη και ουδέποτε της ζητήθηκε να παραστεί σε απολογία έναντι οποιουδήποτε κομματικού οργάνου. Με δική της πρωτοβουλία προέβη σε διευκρινιστική δήλωση, η οποία παραπέμπει ευθέως στο ηχητικό ντοκουμέντο και έχει ως εξής: 

«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν, σήμερα, αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα την κριτική μου, σε χθεσινή μου συνέντευξη, απέναντι στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης, καλώ όσους έσπευσαν να με κατηγορήσουν να ακούσουν το ηχητικό.
Έτσι θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη».

Υπενθυμίζεται ότι στην εν λόγω χθεσινή συνέντευξή της στον ρ/σ Alpha989, η βουλευτής είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις με την Τουρκία είναι συγκεκριμένες και τις απέδειξε στο πεδίο της αντιπαράθεσης. Ο κ. Μητσοτάκης όμως στο πεδίο της αντιπαράθεσης απέδειξε ποια είναι η δική του απάτριδα και διεθνιστική αντιμετώπιση των βασικών μας εθνικών ζητημάτων. Είδατε την “κωλοτούμπα” την προχθεσινή την βορειομακεδονική…».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Προσπαθούν με κάθε μέσο να διαστρεβλωνουν τα πάντα.
    Ο δε Πανηλιθιος Πέτσας χρέωσε το γιουχαρισμα που έφαγαν στην Καρδίτσα για την ανυπαρξία τους σε συριζαιους.
    Καλά σας μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τη Τζακρη ένα πράγμα

      Διαγραφή
    2. Μα δεν διαστρεβλωσαν (αν διαστρεβλωσαν)το λόγια της οι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
      Πρώτα οι σύντροφοι της ξεκίνησαν την επίθεση.....άλλωστε ήταν σαφέστατη και εμφατικότατη η δήλωση της και δεν χρειάζονταν τροποποιητική ή ερμηνευτική "εγκύκλιο".
      Είναι τόσο προβλέψιμη άλλωστε.....

      Διαγραφή
  2. Υπομονή αδερφέ σε λίγο καιρό με τις πέτρες θα τους Πάρει ο κόσμος υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους παίρνει ήδη αλλά τα τσοντοκαναλα σανοτροφή στους σανοφαγους

      Διαγραφή
  3. Η γυναίκα δεν έχει ντροπή, πρίν λίγο καιρό παρακολούθησα συζήτηση στην βουλή, κάτι είχε πει για την βιομηχανία ζάχαρης που αφορούσε Συμβούλιο που ειχε οριστεί επι ΣΥΡΙΖΑ και απαλλάσσονταν απο ποινικές ευθύνες,οτι είναι σκάνδαλο ένα άρθρο η τροπολογία δεν θυμάμαι ακριβώς,εκείνο που μου έκανε εντύπωση που πετάχτηκε ο Γεωργιάδης και είπε ότι εάν η κυρία Τζάκρη δεν πει ότι θα το ψηφίσει θα το αποσύρω τώρα αμέσως.Αναγκαστηκε πάλι να κάνει διευκρινιστική δήλωση
    η Τζάκρη ,τα μπέρδεψε,δλδ ο Γεωργιάδης την ξευτελησε στην κυριολεξία.Η γυναίκα δεν ντρέπεται για αυτό συμπεριφέρεται έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μας είπες τώρα χάχαχαχα ο Γεωργιάδης χάχα χάχα χάχα ποιος;;;
      Ο Γεωργιάδης, αντε σαπερα ορνεο.

      Διαγραφή
    2. Σαπερα??
      Ε ναι.
      Γι αυτό πάντα θα βγαίνει.

      Διαγραφή
    3. Σου κάνει τα κέφια στα ρουσφέτια δεν εξηγείται αλλιώς κάποιος να προσκυνά έναν σάπιο έως το κόκκαλο πολιτικό χωμένο στη μίζα και στην σπατάλη δημοσίου χρήματος εις βάρος των πολιτών.

      Διαγραφή
  4. Εγώ αναφέρθηκα σε αυτό που είδα στην τηλεόραση της Βουλής,την τζακρην να ζητάει να πάρει πίσω μια διάταξη χαρακτηρίζοντάς την ως σκάνδαλο και τον Γεωργιάδη να πετάγεται απο την καρέκλα και να λέει ότι αν η κυρία Τζάκρη δηλώσει τώρα ,τώραότι δεν την ψηφίζει ,εγώ αμέσως τώρα θα την αποσύρω. Όταν η Τζάκρη κατάλαβε την γκάφα της οτι η διάταξη αφορούσε την απαλλαγή από ποινικές ευθύνες των διοικήσεων της ζάχαρης που διορίστηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ έγλειψε εκεί που έφτυσε το νταηλίκη της το έκανε γαργάρα και διόρθωσε τα λεγόμενα της και ψήφισε.Υπάρχει το σχετικό βίντεο και φυσικά είναι καταγεγραμμένο στο ιντερνέτ και μπορεί να το εξακριβώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πληροφορίες τα ψωμιά της είναι λίγα.επιτελουσ έρχεται η ώρα που θα την πάψουν από το κόμμα.ερε τέλεια που θα κάνουμε.μνη της θα μείνει.αν γίνει αυτό εγώ και πόλοι γνωστοι θα γυρίσουμε πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ.γιατι εμείς είμαστε καθαρά ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν είμαστε πουλιμενοι.αυτουσ θα καθαρίσει ο Τσίπρας.επιτελουσ το καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη πάψουν απ το κόμμα τη Θεοδώρα. Όλοι έπρεπε να είχαν αρχιδια σαν τη Τζαγκρη Πολακη και βαξεβανη να τα χώνουν όπως είναι.
      Με το σεις και το σας σ αυτά τα γουρούνια δεν βγαίνει.

      Διαγραφή
    2. χαχαχα!Πολάκης-βαξεβάνης-Τζακρη(που ψήφισε 4 μνημόνια) το τρίο μπελγκάντο!Αυριανισμός στο έπακρο..Πάμε για το 3% Τέτοιο υψηλό επίπεδο είχαμε χρόνια να δούμε που είναι στο ύψος της τουαλέτας .Να μιλάνε να μιλάνε και να τα ¨χώνουν¨" για να χωθούν οι ίδιοι και το "απ΄όλα έχει ο μπαξές¨-μόρφωμα-ΣΥΡΙΖΑ στον πάτο.

      Διαγραφή
  6. Η Θεοδώρα Τζάκρη είναι αναπληρώτρια τομεάρχης εξωτερικών του Σύριζα. Σαν να λέμε, αν ο Τσίπρας ξαναγίνει πρωθυπουργός θα την κάνει αναπληρώτρια υπουργό εξωτερικών για να αντιμετωπίσει τον Ερντογάν. Αλλά παρά τον βαρύγδουπο τίτλο της και την ακόμα πιο ελπιδοφόρα προοπτική της, μπέρδεψε τα πράγματα κι έκανε κριτική στον Μητσοτάκη από την σκοπιά της …Χρυσής Αυγής. Τον είπε «άπατρι» και «διεθνιστή». Πέσανε τα ντουβάρια από τα γέλια στην κυβέρνηση, πέσανε τα μούτρα των Συριζαίων σαν τον Φίλη και τον Παπαδημούλη.

    Τι τα θέλετε; Όταν έχεις μαζέψει μέσα στο σπίτι την σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα, κάτι τέτοια θ’ ακούς με κάθε ευκαιρία. «Μα είναι δυνατόν να ασχολούμαστε τώρα με μια σαχλαμάρα της Τζάκρη, η οποία δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα;» θα ρωτήσετε. https://www.liberal.gr/apopsi/oute-kalos-antigrafeas/325105

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι μιλάνε για σάρα και μάρα.
      Πολύ καλά τα είπε η Θεοδώρα, μακάρι ναταν κι άλλοι έτσι.
      Χώσε Θεοδώρα και άστους να λένε απ το πάτημα της μύγας ψάχνουν να πιαστούν.

      Διαγραφή
    2. Η Θεοδώρα κάνει τη δουλειά της όταν βρίσκει αφελείς(μπορεί και ευνοούμενους) να την βγάζουν με όποιο κόμμα θελήσει.
      "με την την τρελίτσα της γεμίζει την κοιλίτσα της που λέει ο σοφός λαός"Ας κάνει τώρα και μαθήματα ορθοφωνίας για να τραγουδάει σεκόντο με τον Πολάκη και τους άλλους αυριανιστές λέγοντας αερολόγίες και από την άλλη ο Κούλης θα πάει στο 45%....Να τα χώνει να τα χώνει

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.