Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Αύριο η πληρωμή των παραγωγών σπαραγγιού από τον ΟΠΕΚΕΠΕ



Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους δικαιούχους πληγέντες παραγωγούς σπαραγγιού. Αυτό προέκυψε μετά από επικοινωνία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη με το γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Σημειώνεται ότι Βουλευτής είχε διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή τα εκτεταμένα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία και ειδικότερα η χρονική συγκυρία του ξεσπάσματός της στη χώρα μας και την Ευρώπη. Ήδη από τα τέλη Μαρτίου είχε πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων στα αρμόδια Υπουργεία, μεταξύ των οποίων και η κατάθεση της Κοινοβουλευτικής Ερώτησης 5331 με θέμα «Επιπτώσεις της πανδημίας και ενδεχόμενη απώλεια εισοδήματος των παραγωγών σπαραγγιού».
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες φορέως και Κυβέρνησης, αποφασίστηκε η αποζημίωση των παραγωγών με ποσό 4.725.000 € το οποίο αναλύεται σε περίπου 275€ ανά στρέμμα. Ο Λάκης Βασιλειάδης παρακολουθεί καθημερινά όλα τα ζητήματα των παραγωγών και θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για τη δίκαιη βοήθεια σε όλα τα προϊόντα που επλήγησαν από τη διαταραχή που προκάλεσε η πανδημία στην αγορά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Συγχαρητηρια ΛΑΚΗ οι παραγωγοί της ΠΕΛΛΑΣ σε ευγνωμονούν.
    Η ζημια ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ΨΕΥΤΗΣ (και από εδώ και στο εξής έτσι θα αναγράφεται).Να σας θυμίσω λοιπόν ότι ο ΨΕΥΤΗΣ μας τηλεφωνούσε και μας έλεγε πως θα πληρωθούμε αρχές Αυγούστου,να σταματήσει λοιπόν την κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σπαταλάτε το δημόσιο χρήμα στο σπαράγγι που μοσχοπουλήθηκε φετος, παρά,με ουρά πήρανε και πενέβεσε για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος .Με 20 στρέμματα πήρε ο άλλος 5400 και εγώ ένα χρόνο δουλεύω 10ώρες την ημέρα και δεν τα παίρνω.Εκεινη την σουπιά τον Καρασμάνη αν τον συναντήσω θα τον περιποιηθώ ,Μάλλον εσύ είσαι νεροκουβαλητής με καλές επιδόσεις στις φωτογραφίες και στα σαλτανάτια ,εκείνος ο γερομπισμπίκης την έκανε την ζημιά .Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχ τι άλλο θα κανεις ρε μεταμφιεσμένη του γραφείου του Καρασμάνη

      Διαγραφή
  4. Στον 11,36 που σε αποκαλεί ψεύτη με στοιχεία δεν θα απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε διεστραμμένο μυαλό που είναι κολλημένο στην ρουφιανιά συγουρα εσυ γράφεις αυτά σε βάρος του πρώην υπουργού.
    Ενα πράγμα να ξέρεις Βασιλειάδη, μαχαιρα έδωσες μάχαρα θα λάβεις, τον πόλεμο τον ξεκίνησες με την προεκλογική σου δήλωση σε βάρος του και τον συνεχίζεις μαζί με όλη την πλατεία με συκοφαντίες και ρουφιανιές.
    Θα πάρεις την απαντήσει απο αυτούς που σε ανέδειξαν στην ώρα που πρέπει. Ντροπή σου αχάριστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.