Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης: "Αυτοπροστασία ή Καραντίνα" - Το τηλεοπτικό διάγγελμα


Σαφές μήνυμα ότι το δίλημμα που έχουμε μπροστά μας, "είναι αυτοπροστασία ή καραντίνα", έστειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμά του για τον κορονοϊό, το απόγευμα της Πέμπτης. Και συμπλήρωσε ότι "γνωρίζοντας τις συνέπειες της δεύτερης έχουμε καθήκον να διαλέξουμε την πρώτη".

 Δείτε το τηλεοπτική μήνυμα του Πρωθυπουργού:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Οι χίλιες ΜΕΘ με αποτελείωσαν μαύρισε και η tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μήτσι μη λες τόσες αλήθειες πες και κάνα ψέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γαρ πολύ μπουκώματος γεννά μαλακομπούκωμα ,χαζοσυριζαίε υποστηριχτή του Αλέκσι του φούιτ.

      Διαγραφή
  3. Δες τον αστυνομικό σου διευθυντή και τον δήμαρχο σου στο παρακάτω δημοσίευμα μέσα στην εκκλησία και μετά μίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέτρα αυτοπροστασίας από όλους μας ή καραντίνα η οποία θα φέρει και την οικονομική καταστροφή. Μισθοί, συντάξεις, Δημοσίου - Ιδιωτικού τομέα τέλος. Αυτά τα ολίγα για τους αρνητές της μάσκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι φανατικοί των εγκλεισμων και του φιμωτρου , εσείς που αποκαλείτε υποτιμητικά και προσβλητικά εμάς που βάζουμε το Χριστό μας , την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία ΠΆΝΩ από τη λεγόμενη επιβίωση , που μας αποκαλείτε λοιπόν ηλίθιους ( convidiots είναι ο διεθνής όρος) και σχεδόν μας χαρακτηρίζετε σαν "εγκληματίες" σας λέμε ότι εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει θέμα με τον Ιό το οποίο όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύνεση , λογική και μέτρο και το Χριστό μπροστά και όχι με αδιαλλακτους φανατισμους και εμμονές κάποιων που δεν έχουν καμία τέτοια εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό. Εάν είστε λίγο καλοπροαίρετοι δείτε τα παραδείγματα της Σουηδίας , της Λευκορωσίας , της Ισλανδίας και άλλων χωρών που αρνήθηκαν να μπουν στον φαύλο κύκλο των εγκλεισμων και της ανελευθεριας και κατάφεραν με μικρό κόστος να ελέγξουν το πρόβλημα και να μην καταστρέψουν τις οικονομίες. Επίσης και ξέρω ότι θα με πείτε γραφικό και τα παρόμοια θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σύμφωνα με το εγκυρότερο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό Larsen 10000 παιδιά πεθαίνουν κάθε μήνα σαν αποτέλεσμα του υποσιτισμού τους λόγω του υποχρεωτικού εγκλεισμού και της οικονομικής καταστροφής που επέρχεται. Σας παρακαλώ σκεφτείτε με ψυχραιμία και επιτρέψτε να υπάρξει η ελευθερία σε μια χώρα που έχυσε πολύ αίμα για αυτήν. Σας ζητώ συγγνώμη που σας κούρασα καί σας παρακαλώ μονάχα να μην μας στερήσετε σε μας τους "σκοταδιστές' τον Χριστό μας. Εύχομαι ο Κύριος μας ο Μόνος πραγματικός Ιατρός των ψυχών και των σωμάτων ημών να έχει όλους μας υγιείς αλλά και ελεύθερους. Καλό βράδυ σε όλους , Κυριάκος Κωφιδης ένας σκεπτόμενος convidiot από την Έδεσσα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε ηλιθιοι, ούτε γραφικοί, ούτε σκοταδιστες είστε. Απλά είστε ψεκασμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.